Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van audio's of Sonos multiroom's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

De Sonos One is een multiroom speaker die verbluffend geluid levert en is uitgerust met Google Assistant spraakbediening. De Sonos One beschikt over twee klasse D versterkers en op maat gemaakte drivers waardoor het een krachtig en warm geluid aflevert. Vanaf juli 2019 is de Nederlandstalige versie van de Google Assistant beschikbaar op de speaker. Daardoor kun je met je stem bijvoorbeeld muziek bedienen en vragen stellen.

Sonos-app

De Sonos One is ook te bedienen met Sonos' One Touch control en de Sonos-app. Met de Sonos' One Touch kan je met één knop het volume bepalen, de muziek stopzetten of een volgend nummer laten afspelen. De volledige bediening van de Sonos One kan via de Sonos-app, die is beschikbaar op zowel Andriod en iOS.

Google Assistant

Gebruik de Google Assistant voor allerlei doeleinden. Natuurlijk bedien je de muziek met je stem. Vraag om je favoriete muziek of stel het volume bij. Ook kun je de slimme assistent vragen om eten te bestellen, andere slimme apparaten te bedienen of het weerbericht op te lezen. Het is nog even wennen voor veel mensen, maar de mogelijkheden van spraakbediening groeien enorm.

Multiroom

Als multiroom speaker is Sonos One draadloos te verbinden via wifi met andere Sonos speakers. Je kan zo je eigen home cinema set creëren. De wifi verbinding zorgt voor een sterke en betrouwbare verbinding in vergelijking met bluetooth. Je kan er voor kiezen Sonos speakers afzonderlijk van elkaar te laten of spelen of juist tegelijk. Net waar de situatie zich naar leent. Je kunt de Sonos One ook als surroundspeaker gebruiken. Je hebt dan twee stuks nodig die je combineert met de Beam, PLAYBAR of PLAYBASE.

Specificaties

Specificaties Sonos One - White

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
SONOSONEWHT
Kleur
Wit
Afmetingen zonder voet (B x H x D)
161.45 x 119.7 x 119.7 mm
USB
Geen
AUX
Nee
Ethernet-aansluiting
Ja
Aantal tweeters
1x
Aantal midwoofers
1x
Klasse D versterkers
2x
Multiroom audio
Ja
Uitbreidbaar naar 5.1
Ja
Uitbreidbaar naar stereo
Ja
Wifi
Ja
Bluetooth
Nee
NFC
Nee
AirPlay
Ja
Spotify Connect
Ja
Muziekservices
Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal, TuneIn, Groove, Napster, Qobuz, Soundcloud, Google Play Music, Juke
Waterbestendig
Condens
Aantal kanalen
5.1
Energielabel
A
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sonos One - White

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.