Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van luidsprekers's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

De Sonos One SL - Black is een compacte luidspreker. Ten opzichte van de normale Sonos One is dit model niet uitgerust met stembediening. De geluidskwaliteit is uitstekend, zeker in verhouding tot het compacte ontwerp. Gebruik twee stuks en plaats ze in de stereomodus. Of gebruik de Sonos One SL als surroundspeaker bij je Beam, Playbar of Playbase. De installatie van de speaker is eenvoudig te regelen met de Sonos app op je smartphone of tablet. Muziek speel je af via wifi of AirPlay 2. Er is ondersteuning voor onder meer Spotify, Tidal en TuneIn radio. De speaker is vochtbestendig.

Kristalheldere geluidsweergave

In de Sonos One SL zijn twee klasse D versterkers ingebouwd, die verantwoordelijk zijn voor een kristalheldere geluidsweergave. Heb je een iPhone of iPad? Dan kun je in de Sonos app Trueplay gebruiken. De akoestiek in je kamer wordt dan opgemeten, zodat de speaker het geluid optimaliseert. In de app kun je ook twee speakers in de stereomodus plaatsen, of toevoegen als surroundspeaker aan je Playbar, Playbase of Beam. De combinatie van een Sonos One SL met een normale One is ook mogelijk.

Snel installeren

Het installeren van de Sonos One SL is heel simpel. Doe de stekker in het stopcontact, download de Sonos app en volg de instructies. Vervolgens speel je eenvoudig muziek af, bijvoorbeeld met Spotify. Voor radio is de gratis TuneIn service beschikbaar, waarin je nagenoeg alle radiostations ter wereld vindt. Gebruikers van een iPhone of iPad kunnen ook geluid streamen met AirPlay 2.

Zonder stembediening

De Sonos One SL heeft geen microfoons ingebouwd voor stembediening met de Google Assistant. Wil je dit toch gebruiken, dan moet je in je netwerk minstens één ander apparaat hebben die wel stembediening heeft. Kies hiervoor bijvoorbeeld de Sonos One of Beam.

Specificaties

Specificaties Sonos One SL - Black

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
ONESLEU1BLK
Kleur
Zwart
Afmetingen (B x H x D)
120 x 161 x 120 mm
Ethernet-aansluiting
Ja
Klasse D versterkers
2x
Uitbreidbaar naar 5.1
Ja
Uitbreidbaar naar stereo
Ja
Wifi
Ja
Bluetooth
Nee
AirPlay
Ja
Energielabel
-
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sonos One SL - Black

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.