Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van audio's of Samsung multiroom's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

Best Reviewed januari 2018

De Samsung HW-MS650 is een soundbar waarmee het geluid van je tv veel beter gaat klinken. Natuurlijk kun je ook gewoon muziek luisteren met dit apparaat, dat beschikt over een ingebouwde subwoofer. De soundbar is geschikt voor de weergave van hi-res audio en beschikt over een centerspeaker waarmee dialogen perfect verstaanbaar worden. Een handig systeem waarmee je de soundbar aan je tv kunt hangen is meegeleverd, net als een afstandsbediening die je ook kan gebruiken om de tv te bedienen. Je kunt de Samsung HW-MS650 uitbreiden met een draadloze surroundkit, de Samsung SWA-9000S.

Geluidskwaliteit

De soundbar is voorzien van negen afzonderlijke luidsprekers met ieder een eigen versterker. Door Samsung Audio Lab worden de speakers op elkaar afgestemd voor helder en gedetailleerd geluid. De multi-array speakers bewegen gelijktijdig waardoor de lage tonen krachtig worden weergegeven. Ongeacht op welke plek je je bevindt, door de hele kamer kun je genieten van hetzelfde perfecte geluid dankzij de state-of-the-art wide-range tweeters.

Draadloze verbinding

De soundbar kan zonder kabels op een Samsung televisie worden aangesloten via bluetooth. Overigens kan de soundbar eenvoudig aan de tv worden gemonteerd. Zo voorkom je gaten in de muur. Belangrijke functies van de HW-MS650 kunnen bediend worden met de Samsung afstandsbediening die gebruikt wordt voor de Samsung tv. Via bluetooth of wifi stream je alles vanaf je smartphone en tablet.

Intelligente geluidsmodus

De soundbar levert krachtig, helder en gedetailleerd geluid, maar dit is niet alles. De HW-MS650 is namelijk voorzien van intelligente geluidsmodi. Er kan zelf gekozen worden voor een bepaalde modus of laat de soundbar er een bepalen. Hij analyseert het geluid en kiest zelf de juiste instelling. Dankzij de verschillende modi kun je altijd van het beste genieten.

Samsung Multiroom app

Download de Multiroom app van Samsung op je smartphone en je bedient de soundbar met je telefoon. In deze app kun je werkelijk elke functie naar eigen wens instellen. Niet alleen het wijzigen van het nummer of het geluidsvolume, ook kun je meerdere multiroom speakers bedienen via de app.

Specificaties

Specificaties Samsung HW-MS650

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
HWMS650
Kleur
Zwart
HDMI-ingangen
1x
HDMI-uitgangen
1x
Optische ingang
Ja
Aantal subwoofers
1x
Multiroom audio
Ja
Uitbreidbaar naar 5.1
Ja
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
Energielabel
-
Awards
Best Reviewed
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Samsung HW-MS650

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.