Beste tv's van 2019

In je zoektocht naar een nieuwe televisie is het goed mogelijk dat je door de vele modellen het overzicht een beetje kwijtraakt. De grote variatie aan modellen en alle verschillende functies kunnen ertoe leiden dat het voor jou lastig wordt een geschikt model te kiezen. Zo kun je kiezen uit verschillende beeldresoluties, diverse besturingssystemen en natuurlijk diverse merken. Zie jij door alle bomen het bos niet meer? Dat er zo'n grote variatie bestaat wil natuurlijk niet zeggen dat het voor jou lastig hoeft te zijn om een geschikte televisie uit te kiezen.

Het uitgebreide assortiment zorgt er namelijk voor dat jij een beeldscherm kunt kiezen die bij jouw wensen en behoeften past. Wat de ‘Beste tv’ is, blijft hierdoor lastig aan te geven. In dit overzicht behandelen we vanzelfsprekend alleen tv's die nu verkrijgbaar zijn.

Beste LED-tv's

Met een LED-tv zul je een aantal voordelen kunnen ervaren. Tussen deze modellen zit ongetwijfeld een model die precies aansluit op jouw wensen en behoeften. Deze beeldschermen zijn voorzien van veel van de nieuwste functies en mogelijkheden. Televisies met een haarscherp beeld, een prachtig geluid en technologie zoveel je wilt, wanneer je wilt. Het wordt voor jou wel heel makkelijk om je tv te bedienen en entertainment te beleven.


Beste Smart-tv

Tussen de beste Smart-tv’s zit ongetwijfeld een model die zorgt dat jij optimaal plezier kunt beleven. Je krijgt namelijk heel eenvoudig toegang tot een wereld aan entertainment. Het gemak van een smartphone of tablet, maar dan gewoon op je tv. Speel voor eigen regisseur en bepaal zelf wat je gaat doen. Ga je tv kijken, ga je internetten of maak je toch gebruik van één van de vele applicaties die je op je tv kunt zetten? Het is helemaal aan jou.

 

Beste 4K-tv

Een 4K-tv (ook wel 4K Ultra HD, en UHD genoemd) toont beelden die liefst vier keer zo scherp zijn als een Full HD televisie. Steeds meer consumenten zijn op zoek naar een 4K UHD-tv, vooral vanwege deze resolutie en de mogelijkheden. Ieder detail wordt zichtbaar op deze beeldschermen. Aangezien steeds meer content beschikbaar komt in deze resolutie, heb je genoeg te beleven.


Beste Samsung-tv’s

Inmiddels is Samsung niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. Het assortiment van Samsung zit vol met hoogwaardige tv's voor high-end gebruik. Deze beeldschermen zijn dan ook van topkwaliteit en hebben je veel te bieden. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen en zijn de televisies uitgerust met functies die samen kunnen zorgen voor een ultieme entertainment ervaring.


Beste LG-tv's

Jij hoeft niet te verdwalen in het grote assortiment aan LG-televisies. In een overzicht zie je hier de beste LG tv's. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar en er zijn diverse functies die het kijken naar je tv nog leuker maken. Daarom kan niet iedere tv onder de noemer 'beste tv' vallen. Je kunt gaan genieten van OLED, 4K, Smart-tv en veel meer.


Beste Sony-tv's

Tegenwoordig heeft bijna ieder huishouden wel een product van Sony in huis staan of liggen. Niet zo vreemd, want het merk is actief op veel verschillende markten als het aankomt op elektronica. Met de BRAVIA-modellen van Sony kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete films en series gaat kijken en hoe lang je dat doet.


Beste Panasonic-tv's

Tussen de Panasonic-televisies is een grote variatie te vinden. Diverse afmetingen en verschillende functies kunnen het voor jou behoorlijk lastig maken het juiste toestel te kiezen. Dit wil echter niet zeggen dat de keuze ook daadwerkelijk heel erg lastig hoeft te zijn. Om jou te helpen hebben we namelijk de beste Panasonic tv’s op een rijtje gezet.


Je nieuwe tv kiezen

Om je op weg te helpen in je keuze voor een nieuwe televisie hebben wij voor het gemak aangegeven wat de beste tv's zijn van Samsung, LG, Sony en Panasonic. Als jij fan bent van een bepaald merk, zorgt dit ervoor dat de keuze voor jou weer iets makkelijker zal worden. Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een merk? Dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen bij ons overzicht van Beste Smart-tv’s, Beste LED-tv’sBeste 4K-tv's of Beste Curved-tv's. Uiteraard kun je ook naar de experts luisteren en kijk je tussen de modellen die zijn aangemerkt als 'Beste koop' en 'Beste uit de test' door de Consumentenbod. Bovendien kun je kijken naar de tv's met een Eisa Award. Hierdoor haal je altijd een van de beste televisies in huis. Niet iedereen is tenslotte op zoek naar dezelfde functies en mogelijkheden. Toch zijn hieronder een aantal tv’s te vinden die onder de 'topmodellen' vallen. Dit zijn enkele modellen die met recht als beste tv aangemerkt kunnen worden. Het is echter van belang dat je goed kijkt of de tv die jij voor ogen hebt de beschikking heeft over de functies waar jij gebruik van wilt maken.