Flexson

FlexsonFlexson specialiseert zich in accessoires voor Sonos. Vanuit de hoofdvestiging in Londen verspreiden ze hun producten wereldwijd. Van handige ophangsystemen tot vinylspelers die muziek rechtstreeks naar de geluidsinstallatie stuurt hebben ze voor iedere Sonos gebruiker wel iets. Met de mooie vormgeving die precies aansluit bij het strakke uiterlijk van de Sonos speakers maken ze de beleving van Sonos producten compleet.

44 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 44 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Muurbeugels

Het strakke en mooie uiterlijk van de Flexson producten past precies bij de producten van Sonos. De ophangsystemen zijn ook afgesteld op deze producten. Deze muurbeugels kunnen opgehangen worden waar je maar wilt. Zo kan je de geluidsinstallatie aanpassen aan je eigen wensen. Ook zijn er verschillende kantel- en draaisystemen. Hierdoor kan je het geluid elke mogelijke kant uit laten gaan.

Vloerstandaards

Monteer je de SONOS speakers liever niet aan de muur? Dan is een Flexson vloerstandaard een goed alternatief. Door de luidspreker op deze vloerstandaards te monteren staat hij op de ideale luisterhoogte. De vloerstandaard is makkelijk te verplaatsen waardoor het een erg flexibel in te zetten product is. Ook hoeft je niet bang te zijn dat de Vloerstandaard omvalt door de verzwaarde bodemplaat. Met de verschillende varianten die te krijgen zijn is er altijd wel een model voor jou.