Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van audio's of Harman Kardon multiroom's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

De Harman Kardon Omni 20 is een HD-stereoluidspreker en de grotere broer van de Omni 10. Muziek stream je draadloos vanaf je smartphone of tablet. Dat kan naar één Omni 20, maar je kunt ook meerdere speakers door het hele huis plaatsen en zo overal draadloos van je favoriete muziek genieten. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde muziek in elke kamer, of juist overal iets anders. De Harman kardon Omni 20 heeft wifi en bluetooth aan boord en speelt muziek af met HD-kwaliteit. De instellingen bepaal je eenvoudig met de handige app.

HD-audio

Wil je geluid met een hogere resolutie dan die van een cd horen? Dat kan met de Harman Kardon Omni 20. De speaker ondersteunt 24-bits/96kHz HD-audiostreaming, een garantie voor kraakhelder geluid dat indruk maakt. Door het krachtige vermogen wordt je hele woonkamer gevuld met de klanken van de muziek waar jij van houdt.

Draadloos streamen en bedienen

Omdat zowel bluetooth als wifi zijn ingebouwd profiteer je van handige draadloze mogelijkheden. Wanneer je streamt via bluetooth, vanaf je smartphone of tablet, kan de speaker het signaal omzetten naar wifi en zo eventuele andere Omni luidsprekers bereiken. Overigens is ook een 3,5 mm aansluiting ingebouwd, zodat je jouw afspeelapparaat eventueel ook met een simpel kabeltje kunt aansluiten.

Bediening

De Harman Kardon app, die je kunt downloaden op je smartphone of tablet, zorgt ervoor dat je eenvoudig muziek streamt en instellingen van één of meerdere Omni speakers bepaalt. Verschillende streamingsdiensten kunnen gebruikt worden via de app, zoals Qobuz en Deezer. Stream je liever met Spotify, dan kan dat rechstreeks vanuit de Spotify app.

One Touch Follow Me

Een leuke functie van de Omni 20 is One Touch Follow Me. Met een druk op de knop breng je de muziek naar een speaker die in een andere kamer staat. Via de app kun je eenvoudig bepalen in welke kamer je welke muziek draait. Kies voor overal hetzelfde met de party mode, of draai in elke ruimte iets anders.

Specificaties

Specificaties Harman Kardon Omni 20 - Zwart

Voeg toe aan vergelijking
Kleur
Zwart
Afmetingen zonder voet (B x H x D)
260 x 166 x 164 mm
HDMI-ingangen
Geen
HDMI-uitgangen
Geen
USB
Geen
AUX
Ja
Optische ingang
Nee
Ethernet-aansluiting
Ja
Aantal tweeters
2x
Aantal subwoofers
2x
Klasse D versterkers
1x
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
NFC
Nee
AirPlay
Nee
Muziekservices
Deezer, Tidal, Qobuz
Audioformaten
MP3, M4A, AAC, WAV, LAC, WMA, OGG Vorbis
Waterbestendig
Nee
Awards
Red Dot Design
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Harman Kardon Omni 20 - Zwart

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.