Harman Kardon

Al tientallen jaren is Harman Kardon een vertrouwd merk op het gebied van audio. Met de komst van de Harman Kardon Citation serie is het merk ook een gevestigde naam geworden in de wereld van multiroom. De serie bestaat uit speakers die geluid in studiokwaliteit weergeven, over de nieuwste opties beschikken en zijn uitgerust met prachtige designs. De producten van Harman Kardon blinken stuk voor stuk uit met uitstekende geluidskwaliteit. Daarom is het merk uitermate geschikt voor echte muziek- en filmliefhebbers.

Bekijk onze andere webshop SoundStore voor Harman Kardon producten.

24 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Veel keuze

Met de Harman Kardon Citation serie is een multiroom systeem ontwikkeld dat indruk maakt. Er kan gekozen worden uit speakers in verschillende formaten, een soundbar, subwoofer en surroundspeakers. Naast de hoogwaardige geluidskwaliteit vallen ook de uitgebreide mogelijkheden op. Zo kun je eenvoudig een 5.1 opstelling opbouwen. De verschillende componenten zijn te installeren met de gratis Google Home app. Buiten de Citation serie heeft Harman natuurlijk nog veel meer artikelen in zijn actuele aanbod.

De beste geluidskwaliteit

Gecomprimeerde muziek, zoals MP3, klinkt doorgaans matig. Daarom komt het goed uit dat de Harman Kardon Citation serie ondersteuning biedt voor hir-es (of HD) audio. FLAC, ALAC en WAV zijn voorbeelden van bestandsformaten waarbij geen kwaliteitsverlies te horen is. Hi-res audio stream je moeiteloos via wifi naar de Citation speakers. De kwaliteit is zelfs nog beter dan bij het gebruik van cd's.

Design is ook belangrijk

Harman Kardon heeft de beste ontwerpers ingezet bij de ontwikkeling van zijn producten. De Citation serie blinkt absoluut uit op het gebied van design. Elke speaker is voorzien van luxe stof, gemaakt door de Scandinavische fabrikant Kvadrat. Dat komt goed uit, want ook geluidsapparatuur maakt onderdeel uit van het interieur.