HEOS

Denon HeosHet Japanse merk Denon bestaat al sinds 1910 en is gespecialiseerd in de productie van hifi-apparatuur. Denon geluidsapparatuur is er niet alleen voor de consumentenmarkt, want ook in het professionele segment heeft dit merk veel te bieden. Het aanbod van producten is groot, want naast receivers, luidsprekers en soundbars maakt Denon bijvoorbeeld ook hoogwaardige koptelefoons. Sinds 2014 is Denon actief in de wereld van multiroom audio. Het bedrijf lanceerde zijn multiroom productlijn onder de naam HEOS.

26 producten

Naam | Prijs

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

HEOS

Een kwaliteitsmerk als Denon kan niet achterblijven bij nieuwe ontwikkelingen. Het is dan ook logisch dat het bedrijf met HEOS zijn eigen multiroomsysteem heeft uitgebracht. De productlijn bestaat uit diverse speakers en toebehoren die samen draadloos muziek of tv-geluid laten horen. Het grote voordeel van HEOS is dat de luidsprekers draadloos contact met elkaar maken. Probleemloos kunnen ze door het hele huis geplaatst worden zonder eerst geluidskabels aan te hoeven leggen. Muziek stream je gewoon draadloos vanaf mobiele apparaten, zoals een smartphone, tablet of computer. De speakers worden bediend met een eenvoudige mobiele app.

Geluid

Denon audioproducten staan bekend om de uitstekende geluidskwaliteit. Telkens weer brengt het merk innovatieve producten op de markt met de nieuwste geluidstechnieken. Wie eindeloos wil genieten van muziek is bij Denon aan het juiste adres. Ook de HEOS multiroom speakers scoren bijzonder goed op het gebied van geluid. Dat is best verrassend, want de designs zijn zeer compact.

Design

Wie tegenwoordig nieuwe audioapparatuur zoekt houdt ook rekening met design. Ten slotte vormen luidsprekers ook een belangrijk onderdeel van het interieur. De Denon apparaten, waaronder de HEOS multiroom speakers, zien er stuk voor stuk prachtig uit. Wanneer je voor Denon kiest, kies je dus daadwerkelijk voor een aanvulling op je interieur.