Just-Mounts

Just-MountsJust-Mounts is een merk dat uitsluitend muurbeugels levert voor tv's. De beugels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, passend bij ieder interieur. Denk daarbij aan draaibare, kantelbare en vaste wandsteunen. Welk model je ook kiest, altijd profiteer je van uitstekende afwerking en de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. De producten beschikken stuk voor stuk over een TÜV certificering. Zoek je een muurbeugel, dan is het dus zeker verstandig om Just-Mounts in je overweging mee te nemen.

9 producten

Naam | Prijs | Levertijd

FIXED

In de FIXED serie van Just-Mounts vind je muurbeugels waarmee je jouw tv plat tegen de muur hangt. Dit is handig wanneer je jouw tv gewoon wil ophangen en niet zit te wachten op extra mogelijkheden. De beugels zijn smal vormgegeven zodat je tv altijd als een schilderij strak tegen de muur hangt.

TILT

Wil je een televisie strak tegen de muur bevestigen maar wel de mogelijkheid hebben om het toestel naar beneden te kantelen? Dan kun je kijken naar de TILT serie van Just-Mounts. Het naar voren kantelen van de tv is met name handig als de televisie wat hoger hangt. Op eenvoudige wijze krijg je dan de perfecte kijkhoek.

TURN

De meest geavanceerde producten vind je in de TURN serie. Dit zijn muurbeugels die draaibaar, kantelbaar en uitrekbaar zijn. Wie zijn of haar kijkpositie regelmatig verandert heeft hier belang bij, want je hangt de tv altijd precies goed voor de positie vanuit waar jij kijkt.

Eenvoudig

Alle Just-Mounts muurbeugels zijn geschikt voor verschillende inchmaten. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en kun je dus snel genieten van films, series en meer terwijl de perfect hangt.