Betalingsinformatie

Alle prijzen die op TVQ vermeld staan bij de producten, zijn prijzen inclusief BTW.
Wanneer je een aankoop doet bij TVQ, heb je de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Dit zijn bankoverschrijvingen voor levering, PayPal, iDeal, AfterPay en creditcard (Visa en Mastercard). Alle betaalopties zijn gratis, je krijgt dus niet te maken met extra kosten. Je vindt op deze pagina meer informatie over de betalingsmogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden.

 

Veilig betalen

Onze Payment Service Provider MultiSafepay handelt een groot deel van onze betalingen af, zoals betalingen via iDeal en creditcard. MultiSafepay maakt - evenals de meeste betrouwbare websites - gebruik van de Secure Socket Layer technologie. Deze beschermt persoonlijke informatie tijdens het versturen via internet. Een beveiligde pagina herken je door de ‘https’-url, wat in je adresbalk staat aangegeven.


Geen verzendkosten
Bij TVQ betaal je geen verzendkosten. Ook is het retourneren van je bestelling voor jou geheel gratis.

 

Wanneer wordt jouw product verstuurd?

Sommige betalingsmogelijkheden nemen meer verwerkingstijd in beslag. Dat kan invloed hebben op de bezorgtermijn. Een bestelling versturen we nadat we de betaling hebben ontvangen.

- Bankoverschrijving: duurt 2-3 werkdagen
- Creditcard: wordt direct verwerkt
- iDeal: wordt direct verwerkt
- PayPal: wordt direct verwerkt
- AfterPay: verwerking na autorisatie

iDeal
- Snel, veilig, zonder extra kosten
Voor jou (en ook voor ons) is betalen via iDeal het meest gunstig. Betalen via iDeal is snel, eenvoudig en veilig. Wij ontvangen jouw betaling direct, zodat we de bestelling direct kunnen afhandelen. Je selecteert in het bestelproces op onze website de optie iDeal, waarna je vervolgens jouw bank kan kiezen. Na verificatie van je gegevens reken je gelijk af.

Creditcard
- Wij accepteren MasterCard en VISA
- Je bestelling wordt direct verwerkt
Je bestelling wordt direct verwerkt wanneer je gebruik maakt van je creditcard. In het bestelproces word je naar het betaalmenu van MultiSafepay geleid (geheel voorzien van SSL technologie voor een beveiligde verbinding). We verzoeken je jouw creditcard gereed te houden, om de CVC-code (voor verificatie) op te zoeken. Dit zijn de laatste drie cijfers van het nummer dat achterop je creditcard staat. Jouw creditcardgegevens worden nergens opgeslagen en niet aan ons verstrekt.

Bankoverschrijving
- Betaling kan enkele dagen duren
- Rekeningnummer: NL34 INGB 0007 2356 08
- Voor buitenland: BIC-code ABNANL2A, IBAN: NL34 INGB 0007 2356 08
- Vermeld altijd jouw bestelnummer
Het is ook mogelijk je bestelling te betalen via een bankoverschrijving. Als we het bedrag ontvangen hebben, stuurt TVQ direct jouw bestelling. Omdat een overschrijving enkele dagen kan duren, is het mogelijk dat de levering van het product langer duurt. Dan heb je ook de kans dat gedurende de betalingsverwerking het product uitverkocht raakt. Indien je desondanks toch gebruik wil maken van een bankoverschrijving, maak je gebruik van het aangegeven IBAN-nummer. Vermeld altijd je bestelnummer als betaalkenmerk. Dan kunnen wij makkelijk de bestelling traceren.

PayPal

- Wij accepteren PayPal als betaalmiddel
- Je bestelling wordt direct vewerkt

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor TVQ.nl het volledige achteraf betaalproces uit, wat inhoudt dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met deze App van AfterPay regel je jouw betaling veilig en gemakkelijk op je smartphone. In de online omgeving ‘MijnAfterPay’ kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Als er overzicht met betaling(en) voor je klaarstaat, laat AfterPay jou dit weten via push notificaties & e-mail. Voor zowel nieuwe als reeds bestaande klanten geldt dat je met AfterPay op TVQ.nl kunt betalen. AfterPay voert een gegevenscontrole uit, ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid, zoals dat omschreven is in zijn privacy statement. Indien onverhoopt je verzoek tot achterafbetaling met AfterPay niet geautoriseerd wordt, dan kun je vanzelfsprekend kiezen voor een andere betaalmethode die TVQ.nl biedt. Voor vragen verzoeken we je contact op te nemen met AfterPay, evenals voor het inwinnen van meer informatie. 

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.