Laat ons jouw mening weten

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw mening over TVQ. Ben je tevreden over de afhandeling van je bestelling en onze service? Wat vind je van onze website? Door een review te schrijven help je niet alleen andere mensen met kiezen, maar weten wij ook waar we eventueel verbeteringen moeten aanbrengen. Voor ons is jouw tevredenheid van groot belang en we denken daarom dat jouw mening ons kan helpen.

Schrijf een review op Kieskeurig

Schrijf een review op Tweakers


Waarom een review plaatsen?

 Laat anderen weten wat je van het product vindt
Door een review te plaatsen verspreid je jouw eerlijke ervaring met het product. Deel wat je prettig vond bij het gebruik en wat niet, zodat bezoekers een goede afweging kunnen maken.

 Laat anderen weten wat je van TVQ vindt
Wanneer je een fijne ervaring hebt met het bestellen bij TVQ en onze producten, raad je waarschijnlijk ons aan bij de personen binnen jouw kring die op zoek zijn naar soortgelijke producten. In een review laat je het de mensen buiten je kring ook op een mooie en makkelijke wijze weten.

 Help anderen bij het maken van een keuze
Door het schrijven van een review geef je anderen een realistisch beeld van het product en het bedrijf. Hierdoor help je mensen bij het maken van hun keuze.

 Help onze service te verbeteren
Doordat jij je mening geeft over onze service, weten wij wat we goed doen en wat juist meer aandacht behoeft. Daarom waarderen we input zo enorm; onze processen worden verbeterd, waardoor we niet alleen jou bij een volgende bestelling beter van dienst kunnen zijn, maar ook toekomstige shoppers.

 

Ben je ergens ontevreden over en wil je daarvoor een klacht indienen? Bekijk dan onze pagina over klachtenverwerking.