LG

LGLG tv’s zijn al jaren toonaangevend in de tv-industrie. Telkens weer brengt het Koreaanse merk innovaties op de markt voor nog meer kijkplezier. Overigens produceert LG naast tv’s talloze andere soorten elektronica, waaronder audio-apparatuur, koelkasten, wasmachines en smartphones. LG tv’s zijn er in allerlei soorten en maten. De OLED-tv’s springen het meest in het oog. Dit omdat LG één van de weinige merken is die inzet op OLED, een beeldtechniek die door kenners als de allerbeste wordt gezien. Hoe dan ook, met een LG-tv ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit.

162 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 162 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

LG-tv 2018 met OLED

De OLED-schermen van LG leveren fenomenale beeldkwaliteit. De OLED-pixels kunnen elk afzonderlijk lichtgeven en in- of uitgeschakeld worden. Niet alleen kunnen ze daardoor beter kleuren en contrast weergeven, ook kan OLED de kleur zwart perfect laten zien. Bij normale LED-tv’s is dit niet mogelijk omdat deze toestellen werken met achtergrondverlichting. De OLED-pixels kunnen op een extreem dunne of zelfs flexibele achtergrond bevestigd worden. Daardoor zijn OLED-tv’s zeer smal en kunnen in de toekomst zelfs oprolbare tv’s verwacht worden. Nagenoeg alle OLED-schermen van LG hebben de hoge 4K Ultra HD-resolutie en ondersteunen HDR. Een bijkomend voordeel is dat OLED erg energiezuinig is.

Super UHD

LG heeft diverse 4K Ultra HD LED-tv’s in het assortiment. Een deel van deze fraai vormgegeven toestellen zijn zogenaamde Super UHD tv’s. Hierin zijn zogenaamde quantum dots gebruikt die kleuren en contrast verbeteren. Ook ondersteunen de toestellen de weergave van HDR-beelden. Net als bij de OLED tv’s is er veel aandacht besteed aan design. De randen langs het scherm zijn supersmal en de televisies staan op stijlvol vormgegeven standaards.

Smart-tv

Enkele jaren terug is LG begonnen met het ontwikkelen van zijn eigen smart-tv systeem WebOS. Dat deed het merk omdat veel smart-tv’s niet erg gebruikersvriendelijk waren. De smart-tv functies waren vaak traag en onoverzichtelijk. WebOS is het systeem dat enorm eenvoudig gebruik combineert met hoge snelheid. Razendsnel kan een app naar wens geselecteerd worden via de handige launcher. Het aanbod van apps is groot en onmisbare titels als Netflix en YouTube ontbreken niet.

Audio

Geen compleet home entertainment zonder goed geluid. LG levert naast tv’s ook uitstekende geluidsapparatuur om het geluid van tv’s te verbeteren. Dat is ook wel nodig, want veel tv’s hebben door het platte design geen ruimte voor sterke speakers. Naast soundplates is met name het aanbod van soundbars groot bij LG. Deze langwerpige speakers worden aan de muur boven de tv of op het meubel onder de tv geplaatst. Ze leveren krachtig en detailrijk geluid om de bioscoopervaring in de woonkamer compleet te maken.