Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van led-tv's of Loewe LED-tv's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

Loewe is een merk wat alleen maar televisies van uitzonderlijke kwaliteit wil leveren. Dit is dan ook het geval bij de Loewe Bild 5.32DR+ Cappucino. De tv heeft een 32 inch beelscherm met Full-HD resolutie. Het haarscherpe beeld wordt ondersteund door de ingebouwde geluidstinstallatie die ook een geweldig geluid geeft. Dit kraakheldere geluid heeft een totaalvermogen van 80 watt. Ook is de Loewe Bild 5.32 DR+ Cappucino voorzien van een functie om tv programma's of films op te kunnen nemen en later terug te kijken. Hiervoor heeft de tv een opslagruimte van maar liefst 1000 Gigabyte.

Haarscherpe beelden

De Loewe Bild 5.32DR+ Cappucino is voorzien van een 32 inch beeldscherm met een Full-HD resolutie. Door een combinatie van Loewe technieken komen kleuren prachtig naar voren en komt er meer contrast in de beelden wat het beeld levensecht maakt. Ook is er gezorgt dat de tv reflecties op het beeldscherm tot een minimum beperkt.

Uitstekende geluidskwaliteit

Met de Loewe Bild 5.32 DR+ Cappucino komen geweldige beeldkwaliteit en uitstekende geluidskwaliteit samen. In de televisie zitten aan de onderkant twee speakers ingebouwd met een totaal vermogen van 80 watt. Deze speakers geven een uitermate goede audio kwaliteit af. Het gedetailleerde geluid maakt gesprekken op tv perfect hoorbaar en laat muziek klinken alsof je daadwerkelijk bij het concert bent.

DR+

Om niks van televisie meer te hoeven missen is bij de Loewe Bild 5.32DR+ een functie geinstalleerd om televisieprogramma's, films of muziekconcerten op te nemen. Deze kun je dan gemakkelijk op een ander moment terug kijken. Ook kun je van te voren gemakkelijk instellen wanneer en wat er opgenomen wordt. Hiervoor is maar liefst 1000 gigabyte aan ruimte.

Specificaties

Specificaties Loewe Bild 5.32DR+ - Cappucino

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
Bild 5.32DR + Cappucino
Serie
Bild 5. DR+
Kleur
Zwart
Beelddiagonaal (cm)
81 cm
Beelddiagonaal (inch)
32 inch
Beeldscherm
LED
Beeldkwaliteit
Full HD
Beeldresolutie
1920 x 1080
Curved
Nee
CI+
Ja
Smart-tv
Ja
DVB-C
Ja
DVB-T
Ja
DVB-S
Ja
HDMI-ingangen
3x
USB
3x
Vermogen luidsprekers
80 Watt
Energielabel
A
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Loewe Bild 5.32DR+ - Cappucino

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.