Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van led-tv's of Loewe LED-tv's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

Bij Loewe leveren ze televisies van top kwaliteit. Zo ook de Loewe 5.32DR + Light Grey. Het Full HD-beeldscherm levert een bijzonder scherp beeld met dank aan verschillende technieken. Onder de tv zit een uitermate goede geluidsinstallatie ingebouwd, zodat de geluidskwaliteit overeenkomt met het scherpe beeld. De speakers leveren een totaalvermogen van 80 Watt en produceren kraakhelder geluid. Ook is de Loewe 5.32 voorzien van DR+. Hiermee kun je tv-programma's of films opnemen om later terug te bekijken.

Uitstekende beeldkwaliteit

De televisie heeft een 32 inch beeldscherm met een Full-HD resolutie. Dit scherm geeft haarscherpe beelden door verschillende Loewe technieken. Één van deze technieken is het gebruik van een speciaal samengesteld kleurenpatroon. Hierdoor komt er meer contrast in de beelden wat voor een levendiger beeld zorgt. Ook zorgt het beeldscherm voor een minimum aan reflecties op het beeldscherm.

Geluidskwaliteit

Bij veel televisies gaat de beeldkwaliteit steeds verder vooruit, maar blijft de audiokwaliteit achter. Op de Loewe Bild 5.32DR + hebben ze goed beeld en goed geluid gecombineerd. Onder het beeldscherm zitten twee speakers ingebouwd, met een totaalvermogen van 80 Watt. Deze speakers geven een helder en gedetailleerd geluid weer.

DR+

De Loewe Bild 5.32 DR+ geeft je de optie om televisieprogramma's, films of live concerten op te nemen en later terug te kijken. Met de DR+ kun je van te voren instellen wanneer en wat er opgenomen wordt. Hierdoor hoef je niet meer thuis te blijven om iets te zien. De televisie heeft hiervoor een opslagruimte van maar liefst 1000 Gigabyte.

Specificaties

Specificaties Loewe Bild 5.32DR+ - Light Grey

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
Bild 5.32DR + Light Grey
Serie
Bild 5.32 DR+
Kleur
Grijs
Beelddiagonaal (cm)
81 cm
Beelddiagonaal (inch)
32 inch
Beeldscherm
LED
Beeldkwaliteit
Full HD
Beeldresolutie
1920 x 1080
Curved
Nee
CI+
Ja
Smart-tv
Ja
DVB-C
Ja
DVB-T
Ja
DVB-S
Ja
HDMI-ingangen
3x
USB
3x
Energielabel
A
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Loewe Bild 5.32DR+ - Light Grey

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.