LG 2019

Wie op zoek is naar home-entertainment komt vaak uit bij LG. Het merk is veel actief op het gebied van consumentenelektronica. De ontwikkeling van hoogwaardige producten is belangrijk voor LG. Het bedrijf is opgericht in 1958 en heeft inmiddels een ruim assortiment aan producten op de markt gebracht. Zo heeft het merk diverse witgoed apparaten geproduceerd, keyboard, smartwatches, mobiele telefoons en nog veel meer. Hieronder vallen natuurlijk ook de televisies en de speakers. In het assortiment vind je diverse tv en speakers van het Zuid-Koreaanse merk. 

Assortiment LG

Het assortiment van LG kan worden opgesplitst in televisies, speakers en accessoires. Deze kunnen op hun beurt echter ook weer opgesplitst worden. Tussen de televisies vind je bijvoorbeeld HD Ready, Full HD en 4K Ultra HD-schermen. Ook die zijn weer onder te verdelen in verschillende series, functies en mogelijkheden. Hieronder hebben we ze voor je uitgesplitst.

 

LG LED-tv's | LG Smart-tv's | LG 4K-tv's | LG OLED-tv's | LG multiroom 

LG Soundbars | LG muurbeugels | LG blu-ray spelers

 

OLED-modellen

De OLED-modellen zijn de topmodellen van het merk. Het zijn schermen die net dat beetje extra te bieden hebben voor jou als liefhebber van films en series. Het zijn niet zomaar televisies. het zijn schermen waarmee veel plezier te beleven is. Beelden worden scherper en met meer kleur weergegeven. Zwart is ook écht zwart en kleuren zijn voller. Zelfs in helde donkere als zeer felle scènes is het beeld haarscherp.

LG 4K Ultra HD-tv's

De LG 4K Ultra HD-televisies bieden jou volop entertainment. Beelden zijn veel scherper weer te geven dan op een Full HD-tv en dat is een groot voordeel, zeker voor filmliefhebbers. Als je een avondje gaat bingen wil je wel genieten van een hoge kwaliteit. Deze tv's maken het mogelijk. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels kijk je naar vier keer scherpere beelden dan op een Full HD-beeldscherm. Daarnaast vind je op deze schermen allerlei andere functies. Denk hierbij onder andere aan HDR, Nano Cell, 3D en Smart-tv. Hieronder vind je al een overzicht van een aantal topmodellen van de LG 4K-tv's. Zit jouw favoriet er niet tussen? Bekijk dan alle LG 4K Ultra HD-tv's.

LG Smart-tv's

De LG Smart-tv bieden de mogelijkheid om de televisie te verbinden met het internet. Eenmaal verbonden krijg je toegang tot een ruim aanbod aan applicaties. Vanwege het WebOS-besturingsysteem zijn deze zeer toegankelijk. De interface is zeer overzichtelijk en navigeren gaat razendsnel. Daarnaast heb je uitgebreide keuzemogelijkheden. Kies je wel of niet voor 3D, wil je een LED of OLED beeldscherm, 4K of Full HD en noem maar op. Bekijk hier alle LG Smart-tv's.

 

 

De producten van LG beschikken over een zeer hoge kwaliteit. Ieder jaar komt het merk weer met een aantal nieuwe verrassingen op de proppen. De ene keer gaat dit over een speaker met nieuwe snufjes, terwijl het de andere keer weer gaat over een oprolbare 4K-televisie. Bij LG ligt de focus op ontwikkeling van hoogwaardige producten, wat zeker terug te merken is aan de speakers en televisies die het merk op de markt heeft gebracht.