Panasonic 2018

Panasonic behoort sinds de grootste producent van elektronica en timmert al sinds maart 1918 aan de weg om tot die groep te horen. Bij Panasonic neemt men de taak als industrieel uiterst serieus. Het bedrijf staat garant voor het creëren van 'A Better Life, A Better World' en wil daar met zijn ontwikkelingen dan ook aan bijdragen. Het bedrijf is daarvoor in vier bedrijfssectoren actief: Consumentenelektronica, Huizen, Automotive en B2B Solutions. Zeker op het gebied van consumentenelektroncia, waaronder tv's en blu-ray spelers, is Panasonic zeker geen onbekende meer.

 

Assortiment Panasonic

Panasonic beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Het bedrijf is niet alleen bezig met televisies en home entertainment, maar is ook terug te vinden in de branch van onder meer camera's, telefoons, lichamelijke verzorging en huishoudelijke artikelen. In die categorieën vind je vervolgens ook nog eens flink wat verschillen. Zo treffen we in het assortiment van Panasonic onder meer OLED tv's, LED tv's en LCD tv's. Ook zijn ze in alle soorten en maten beschikbaar bij de Japanse fabrikant.

 

Panasonic LED-tv's | Panasonic Smart-tv's | Panasonic 4K-tv's | Panasonic OLED-tv's | Panasonic multiroom 

Panasonic Soundbars | Panasonic blu-ray spelers

 

Televisies Panasonic

Panasonic loopt al geruime tijd mee op de markt van televisies en inmiddels hebben we dan ook al vele modellen voorbij zien komen. Het uiterlijk van de televisies kan flink verschillen, zowel qua formaat als qua design, maar ook wat betreft de functionaliteit is er bij Panasonic veel keus. Hieronder bekijken we een aantal verschillende modellen en wat die modellen nou zo interessant maakt.

Panasonic EZW-modellen

Panasonic is een van de bedrijven die OLED-tv's in zijn assortiment heeft. Deze tv's gaan door het leven met EZW in hun modelnummer en zijn de absolute topmodellen van Panasonic. Door gebruik te maken van een OLED-paneel worden beelden zeer realistisch weergegeven. Dat paneel zorgt namelijk voor diepe zwartwaarden en een prachtig contrast. Deze modellen hebben ook een 4K Ultra HD-resolutie in combinatie met HDR voor een uitstekende detailweergave.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Panasonic EXW-modellen

Panasonic heeft ook de nodige EXW-modellen in zijn assortiment. Onderstaande modellen beschikken allemaal over ondersteuning voor weergave van 3D-beelden met actieve 3D-techniek.Daarnaast beschikken al deze tv's ook over een 4K Ultra HD beeldresolutie en HDR voor de allerbeste weergave van films en series. My Home Screen 2.0 is aanwezig om met deze smart-tv's razendsnel aan de slag te kunnen met je favoriete apps.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Panasonic EXT-modellen

De EXT-modellen van Panasonic zijn de goedkoopste modellen op de markt. Deze tv's beschikken over een 4K Ultra HD beeldresolutie  Dat in combinatie met HDR zorgt voor een indrukwekkende detailweergave, zowel in donkere als in lichte scènes. Ook beschikken deze tv's over smart-tv apps die je makkelijk kunt benaderen door gebruik te maken van My Home Screen 2.0. Zo geniet je heel eenvoudig van onder meer Netflix en YouTube.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Functies

Panasonic beseft hoe belangrijk het is om tv's van kwaliteit te maken en met de functies waar mensen echt naar op zoek gaan. Op de meeste tv's kom je tegenwoordig dan ook een 4K Ultra HD beeldresolutie tegen en HDR voor een unieke kijkbeleving. Ook kun je rekenen op de aanwezigheid van smart-tv functies, waardoor het heel makkelijk is om films en series te bekijken via Netflix en om aan de slag te gaan met YouTube.

Panasonic OLED-tv's

OLED is vandaag de dag hip te noemen en ook Panasonic blijft niet achter als het gaat om dit soort tv's. In navolging van de concurrenten bestaat nu ook het assortiment van de Japanse fabrikant uit een aantal OLED-modellen. Deze panelen leveren haarscherpe beelden en kleuren om u tegen te zeggen voor een realistische weergave van films en series. Doordat de pixels afzonderlijk licht afgeven, krijg je een ongeëvenaarde kijkbeleving.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Panasonic 4K-tv's

Vandaag de dag wil je het liefst alleen tv's met de allerbeste kwaliteit. De 4K Ultra HD-tv's van Panasonic bieden je in ieder geval de hoogst mogelijke beeldresolutie. Dat zorgt ervoor dat je kunt rekenen op haarscherpe beeldkwaliteit met scherpe details. Ook zijn de beelden een stuk helderder. Met een 4K Ultra HD-tv haal je dus een zeer realistische kijkervaring in huis. Deze tv's zijn ook voorzien van smart-functies.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Panasonic Smart-tv's

Een tv wordt al lang niet meer alleen gebruikt voor tv-kijken. Apps als Netflix en YouTube zijn razend populair en zijn ideaal geschikt om mee aan de slag te gaan als er verder niets leuks op tv is. De meeste tv's van Panasonic beschikken over een smart-tv-functie, waardoor je content van onder meer YouTube en Netflix ook op jouw tv kunt kijken. Ook kun je via jouw smartphone content naar de tv streamen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Panasonic Blu-ray 2017

Blu-ray spelers Panasonic

Panasonic is ook erg actief om de markt van de blu-ray spelers. Het Japanse bedrijf staat tenslotte voor ontwikkeling en wil dat ook graag bereiken met zijn blu-ray spelers. In het assortiment treffen we blu-ray spelers die Full HD beeldresolutie bieden en het ultieme 4K Ultra HD beeldresolutie. Een aantal modellen beschikt ook over HDR, waardoor je kunt rekenen op een zeer breed helderheidsbereik. Zo kun je echt genieten van jouw blu-rays.

Compacte speaker Panasonic

Bedrijven richten zich tegenwoordig steeds minder vaak op slechts één markt en dat geldt zeker ook voor Panasonic. Naast dat het bedrijf bezig is met onder meer tv's en blu-ray spelers, zijn er ook compacte speakers van het merk op de markt. Deze speakers beschikken over wifi, waardoor je van afstand muziek naar de speakers kunt streamen. Ook kun je het geluid van de tv naar de luidsprekers toebrengen. Deze speakers bieden ondersteuning voor multiroom, waardoor je een heel netwerk kunt bouwen met de speakers en tegelijkertijd in verschillende kamers naar hetzelfde of juist naar verschillende dingen kunt luisteren.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Panasonic Lifestyle 2017

Voor een bedrijf waar vooruitgang en ontwikkeling centraal staat, zijn ook een aantal principes aanwezig om dat met ieder nieuw product weer voor elkaar te krijgen. De principes luiden: Een bijdragen leveren aan de maatschappij, oprechtheid en eerlijkheid, samenwerking en team spirit, onvermoeibaar streven naar verbetering, beleefdheid en bescheidenheid, aanpassingsvermogen en dankbaarheid.