Panasonic 2019

Panasonic behoort sinds de grootste producent van elektronica en timmert al sinds maart 1918 aan de weg om tot die groep te horen. Bij Panasonic neemt men de taak als industrieel uiterst serieus. Het bedrijf staat garant voor het creëren van 'A Better Life, A Better World' en wil daar met zijn ontwikkelingen dan ook aan bijdragen. Het bedrijf is daarvoor in vier bedrijfssectoren actief: Consumentenelektronica, Huizen, Automotive en B2B Solutions. Zeker op het gebied van consumentenelektroncia, waaronder tv's en blu-ray spelers, is Panasonic zeker geen onbekende meer.

 

Assortiment Panasonic

Panasonic beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Het bedrijf is niet alleen bezig met televisies en home entertainment, maar is ook terug te vinden in de branch van onder meer camera's, telefoons, lichamelijke verzorging en huishoudelijke artikelen. In die categorieën vind je vervolgens ook nog eens flink wat verschillen. Zo treffen we in het assortiment van Panasonic onder meer OLED tv's, LED tv's en LCD tv's. Ook zijn ze in alle soorten en maten beschikbaar bij de Japanse fabrikant.

 

Panasonic LED-tv's | Panasonic Smart-tv's | Panasonic 4K-tv's | Panasonic OLED-tv's | Panasonic multiroom 

Panasonic Soundbars | Panasonic blu-ray spelers

 

Televisies Panasonic

Panasonic loopt al geruime tijd mee op de markt van televisies en inmiddels hebben we dan ook al vele modellen voorbij zien komen. Het uiterlijk van de televisies kan flink verschillen, zowel qua formaat als qua design, maar ook wat betreft de functionaliteit is er bij Panasonic veel keus. Hieronder bekijken we een aantal verschillende modellen en wat die modellen nou zo interessant maakt.

Panasonic OLED-tv's

OLED is vandaag de dag hip te noemen en ook Panasonic blijft niet achter als het gaat om dit soort tv's. In navolging van de concurrenten bestaat nu ook het assortiment van de Japanse fabrikant uit een aantal OLED-modellen. Deze panelen leveren haarscherpe beelden en kleuren om u tegen te zeggen voor een realistische weergave van films en series. Doordat de pixels afzonderlijk licht afgeven, krijg je een ongeëvenaarde kijkbeleving.

Panasonic 4K-tv's

Vandaag de dag wil je het liefst alleen tv's met de allerbeste kwaliteit. De 4K Ultra HD-tv's van Panasonic bieden je in ieder geval de hoogst mogelijke beeldresolutie. Dat zorgt ervoor dat je kunt rekenen op haarscherpe beeldkwaliteit met scherpe details. Ook zijn de beelden een stuk helderder. Met een 4K Ultra HD-tv haal je dus een zeer realistische kijkervaring in huis. Deze tv's zijn ook voorzien van smart-functies.

Panasonic Smart-tv's

Een tv wordt al lang niet meer alleen gebruikt voor tv-kijken. Apps als Netflix en YouTube zijn razend populair en zijn ideaal geschikt om mee aan de slag te gaan als er verder niets leuks op tv is. De meeste tv's van Panasonic beschikken over een smart-tv-functie, waardoor je content van onder meer YouTube en Netflix ook op jouw tv kunt kijken. Ook kun je via jouw smartphone content naar de tv streamen.

 

Panasonic Blu-ray 2017

Blu-ray spelers Panasonic

Panasonic is ook erg actief om de markt van de blu-ray spelers. Het Japanse bedrijf staat tenslotte voor ontwikkeling en wil dat ook graag bereiken met zijn blu-ray spelers. In het assortiment treffen we blu-ray spelers die Full HD beeldresolutie bieden en het ultieme 4K Ultra HD beeldresolutie. Een aantal modellen beschikt ook over HDR, waardoor je kunt rekenen op een zeer breed helderheidsbereik. Zo kun je echt genieten van jouw blu-rays.

Panasonic Lifestyle 2017

Voor een bedrijf waar vooruitgang en ontwikkeling centraal staat, zijn ook een aantal principes aanwezig om dat met ieder nieuw product weer voor elkaar te krijgen. De principes luiden: Een bijdragen leveren aan de maatschappij, oprechtheid en eerlijkheid, samenwerking en team spirit, onvermoeibaar streven naar verbetering, beleefdheid en bescheidenheid, aanpassingsvermogen en dankbaarheid.