Salora 2019

Salora staat garant voor kwalitatief goede producten, die ook nog eens zeer goed betaalbaar zijn. Het bedrijf werd in 1928 opgericht in Salo en hield zich op dat moment eigenlijk vooral bezig met de productie van radio's, waar de naam ook deels vandaan komt. Salo is tenslotte de stad in Finland waar het bedrijf werd opgericht en RA staat voor radio. Sinds 1957 houdt Salora zich ook bezig met de productie en verkoop van tv's, waar het bedrijf vandaag de dag dan ook vooral om bekend staat.

Salora 2017

Assortiment Salora

Salora heeft best grote tv's in zijn assortiment, maar staat toch vooral bekend om zijn kleinere, zeer betaalbare tv's. Deze tv's beschikken over het algemeen over niet al te veel poespas, terwijl je wel gewoon kunt rekenen op goede kwaliteit. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een extra tv voor in huis, dan weet je dat je bij Salora altijd voor een nette prijs terecht kunt. Naast tv's behoren echter ook andere producten tot het assortiment van Salora, waaronder camera's en beamers.

4K Ultra HD

Alhoewel Salora vooral bekend staat om zijn goedkope tv's, betekent dat zeker niet dat Salora achterblijft op kwaliteit. Tot het aanbod van het merk behoren ook 4K Ultra HD tv's. Met deze tv's kun je rekenen op haarscherpe beelden. De resolutie van 4K Ultra HD-tv's ligt tot vier keer hoger dan bij Full HD en dat heeft een zeer positieve invloed op de scherpte van de beelden. Ook zijn deze tv's voorzien van smart-tv-functies en kun je rekenen op de belangrijkste aansluitingen.

Full HD

Naast 4K Ultra HD-tv's heeft Salora ook Full HD-tv's in zijn assortiment. Deze televisies bieden een mooie weergave van beelden, al zijn deze beelden natuurlijk niet te vergelijken met beelden die een 4K Ultra HD-tv levert. De Full HD-tv's zijn wel voorzien van smart-tv apps, zodat je eenvoudig aan de slag kunt met bijvoorbeeld films en series op Netflix en het bijhouden van je Facebook.

HD Ready

Ben je op zoek naar een geschikte tv voor op bijvoorbeeld de slaapkamer, dan kun je ook prima uit de voeten met een HD Ready-tv. Deze tv's zijn van prima kwaliteit, maar worden wat meer gezien als simpele toestellen zonder al te veel extra functies. Zo profiteer je voordelig van goed beeld zonder al te veel poespas.

Smart-tv

Tv's worden vandaag de dag niet alleen meer gebruikt om naar gewone zenders te kijken. Apps als Netflix zijn razend populair en met een smart-tv kun je zeer eenvoudig naar films en series van deze streamingdiensten kijken. Verbinden met internet kan via een kabel. Draadloos is ook mogelijk, maar dan dien je een extra USB wifi dongle aan te schaffen.

Beamers

Voor echt entertainment kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de beamers in het assortiment van Salora. Deze compacte beamers leveren haarscherpe beelden op, waardoor je zonder enige moeite een gezellige filmavond kunt organiseren in je eigen woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een beamer met een maximale projectie grootte van 200 inch (508 cm). Zo weet je zeker dat jouw huis transformeert in een bioscoop.