Samsung 2019

Samsung (in het Koreaans ‘drie sterren’) is een van de meest toonaangevende bedrijven als het aankomt op entertainment. Al ruim 75 jaar streeft het merk naar perfectie. Samsung is in maart 1938 opgericht in het Koreaanse Daegu. Bij alles wat Samsung doet, staat kwaliteit en innovatie centraal. Dit is ook terug te zien in de producten die worden geproduceerd. Zo is het merk al toonaangevend als het aankomt op smartphones, maar ook de televisies, geheugenchips en vele andere producten beschikken over de hoge kwaliteit die we van Samsung gewend zijn.

Voor consumenten blijkt dit echter nooit genoeg te zijn. Ze willen altijd betere en gebruiksvriendelijkere producten. Samsung is hiervoor altijd op zoek naar nieuwe toepassingen. Niet vreemd dat het merk veel investeert in Research en Development. Zelfs zoveel dat meer dan 25% van het personeel zich met R&D bezighoudt. De belangrijkste bezigheden van het merk zijn toch wel op het gebied van beeld en geluid. Dit is dan ook zeker terug te merken bij de producten.

Assortiment Samsung

Het assortiment van Samsung is zeer uitgebreid. Uiteraard heb je al de keuze voor een televisie, maar tussen de diverse televisies zijn veel verschillen te vinden. Zo heb je al de keuze tussen HD Ready-tv's, LED-schermen, OLED-televisies en 4K Ultra HD-beeldschermen. Dit is echter lang niet het enige waar je uit kunt kiezen. Zo vind je HDR, 3D, Smart-tv en vele andere functies terug op de televisies. Als het aankomt op geluid kun je ook goed terecht bij Samsung. Soundplate, soundbars, home cinema sets en losse speakers, het is allemaal te vinden in het speaker assortiment van Samsung.

 

Samsung LED-tv's | Samsung Smart-tv's | Samsung 4K-tv's | Samsung QLED-tv's | Samsung multiroom 

Samsung Soundbars | Samsung muurbeugels | Samsung blu-ray spelers

 

Televisies van Samsung

De televisies van Samsung kunnen erg van elkaar verschillen. Dit stopt niet bij het formaat of design van de schermen. Samsung voorziet tv's van verschillende functies en mogelijkheden. Hierdoor heeft het merk beeldschermen uit verschillende prijsklassen in het assortiment. Met de M-modellen van het merk heb je zeer leuke instapmodellen. Voor die iets betere modellen kies je voor de MU-schermen en voor de meest luxe Samsung televisies kies je natuurlijk voor een van de QE-tv's. 

 

Samsung QLED-modellen

De Q-televisies van Samsung behoren tot de premium modellen van het Koreaanse merk. Het zijn de beste schermen die Samsung op dit moment in het assortiment heeft. De hoogwaardige kwaliteit van de schermen zorgt ervoor dat jij optimaal plezier beleeft. Beelden zijn door een combinatie van 4K UHD, HDR en speciaal ontwikkelde Quantum Dots glashelder weer te geven. Met een kleurvolume van 100% en de haarscherpe beelden geniet jij van een prachtige bioscoopervaring. De One Connect Box zorgt hierbij voor een opgeruimde kamer, zonder een wirwar aan kabels. Hieronder hebben we een selectie staan van een aantal Q-modellen. Benieuwd naar alle tv's in het assortiment? Bekijk dan alle Samsung QLED-tv's.

Functies

Samsung is een autoriteit op de markt van televisies.Het merk komt vaak met zeer leuke functies, technologieën, snufjes en gadgets op de proppen. Zo ook bij de televisies. Inmiddels maakt het merk alweer enkele jaren gebruik van populaire functies als 4K Ultra HD en Smart-tv. Onlangs is daar ook HDR bijgekomen. Sinds de introductie van deze functies op de Samsung tv's heeft het merk deze schermen steeds verder verbeterd. Het resultaat is prachtige schermen waarmee veel plezier te beleven is.

Samsung 4K Ultra HD-tv

In 2013 kwam Samsung met zijn eerste 4K-tv op de proppen. Sindsdien heeft het merk tientallen 4K-beeldschermen op de markt gebracht, en wat voor schermen. Door het toevoegen van deze beeldresolutie zijn alle beelden veel scherper geworden. Waar de Full HD beeldschermen nog beschikken over een beeldresolutie van 1920 x 1080 pixels, kijk je met een 4k-tv naar een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Hieronder vind je al een greep uit alle 4K Ultra HD-televisies van Samsung uit het assortiment van TVQ. Ben je benieuwd naar de andere 4K-modellen van Samsung in ons assortiment? Bekijk dan alle Samsung 4K-tv's.

Samsung Smart-tv's

Tien jaar geleden werd de eerste Smart-tv geïntroduceerd. Sindsdien is het hard gegaan en is deze functie steeds verder verbeterd en geoptimaliseerd. Aangezien je de mogelijkheid hebt om de tv met internet te verbinden, gaat er een wereld van online entertainment voor je open. Installeren van apps gaat zeer eenvoudig, waarna je zo kijkt naar films en series via Netflix, je social mediakanalen bijhoudt of games kunt spelen. Tegenwoordig is de functie bijna standaard op nieuwe tv's, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij bepaalt helemaal zelf wat je kijkt.

Samsung audio

Naast televisieschermen heeft Samsung ook hoogwaardige speakers uit verschillende prijsklassen in het assortiment. Zo heeft het merk losse wifi speakers en bluetooth speakers, maar ook soundbars, subwoofers en multiroom speakers. Niet alleen je muziek wordt leuker om naar te luisteren, het kijken van films en series wordt ook ineens een heel stuk leuker. Vanwege de mogelijkheden die jij met deze speakers tot je beschikking krijgt, verveel jij je niet snel.

Samsung soundbars

Om het geluid van de tv nog mooier te maken, kun je kiezen voor extra speakers bij de televisie. De Samsung soundbars zijn hiervoor een populaire oplossing. Dit zijn langwerpige speakers die bij de tv geplaatst dienen te worden. Vaak worden ze geleverd met een losse subwoofer, maar je hebt ook losse soundbars. Ze zijn veelal geschikt om op te nemen in je multiroom speakerset.