Sony 2019

Sony werd op 7 mei 1946 in Japan opgericht en heeft sindsdien een hele waslijst aan producten op de markt gebracht. Het Japanse bedrijf doet niets liever dan werken aan innovaties en dat hebben we in de afgelopen jaren dan ook zeker gemerkt. Sony wil zijn klanten inspireren en prikkelen en is van mening dat hun passie voor technologie baanbrekende uitvindingen tot gevolg heeft.

Sony heeft sinds zijn bestaan een bijzonder portfolio opgebouwd. Het bedrijf is bezig met onder meer consumentenelektronica, smartphones, games, films en muziek. Ook hebben we Sony leren kennen als een betrouwbaar merk als het gaat om tv's, geluidssystemen en blu-ray spelers. Die producten gaan we hieronder verder uitlichten, inclusief de voordelen van Sony als producent ervan.

Sony Lifestyle 2017

Assortiment Sony

Het assortiment van Sony mag met recht zeer uitgebreid genoemd worden. We kennen allemaal wel de Playstation van Sony en de smartphones van het bedrijf. Ook op de markt van audio en video is Sony een actieve partij. Tv's, blu-ray spelers en geluidssystemen; het behoort allemaal tot het assortiment van de Japanse producent. In die categorieën kom je vervolgens wel nog wat verschillen tegen. Zo heeft Sony een aantal echte OLED-topmodellen, maar is er ook in het goedkopere segment wat te vinden.

 

Sony LED-tv's | Sony Smart-tv's | Sony 4K-tv's | Sony OLED-tv's | Sony multiroom 

Sony Soundbars | Sony blu-ray spelers

 

Televisies van Sony

Sony maakt zijn tv's voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk heeft het bedrijf absolute topmodellen in zijn assortiment waarvoor flink wat betaald moet worden, maar Sony heeft ook goedkopere tv's. In het portfolio tref je wel tv's met verschillende bijzonderheden, waaronder: OLED, 4K Ultra HD met HDR en Android TV. Ook zijn er grote verschillen te vinden in het formaat van de verschillende tv's. Of je nu op zoek bent naar een compacte tv voor op je slaapkamer, of een gigantisch scherm voor in je woonkamer; Sony biedt het.

Functies

Om er echt bij te horen, moeten tv's tegenwoordig wel over de nieuwste technologiën beschikken voor de allerbeste kwaliteit. Bij Sony is dit geen probleem. Zo zijn technologiën als OLED, 4K Ultra HD, HDR en smart niet meer weg te denken uit het hedendaagse assortiment. Met al deze functies wil Sony maar één ding bereiken; de allerbeste kijkervaring bieden. 

Sony OLED-tv's

OLED-tv's zijn de beste tv's die je op dit moment kunt vinden. Met een OLED-tv haal je een tv van hoge kwaliteit in huis. Deze tv's zijn voorzien van zogeheten OLED-panelen. Daarbij wordt iedere pixel apart verlicht, waardoor het scherm geen achtergrondverlichting meer nodig heeft. Dat komt de kwaliteit van het beeld zeker ten goede. Beelden worden daardoor namelijk zeer realistisch.

Sony 4K Ultra HD-tv's

Sony heeft bij veel van zijn tv's tegenwoordig een resolutie om u tegen te zeggen. Het gaat om een 4K Ultra HD beeldresolutie waardoor je de mooiste, scherpste en helderste beelden naar jouw eigen woonkamer kunt brengen. Televisies met deze resolutie bieden vier keer scherper beeld dan we gewend waren bij Full HD-tv's. Dat komt de beeldkwaliteit dan ook zeker ten goede.

Sony smart-tv's

Een tv wordt al lang niet meer alleen gebruikt om via tv-zenders naar programma's te kijken. YouTube en Netflix zijn hot en dat weten de producenten van tv's ook. Smart-tv's zorgen ervoor dat je aan de slag kunt met deze applicaties. Ook kun je via jouw smartphone leuke filmpjes draadloos doorsturen naar de tv.

Blu-ray spelers van Sony

Niet alleen op het gebied van televisies is Sony actief, ook aan blu-ray spelers schenkt het Japanse bedrijf graag aandacht. De meest recente spelers van het merk beschikken over 4K Ultra HD, waardoor je ook jouw blu-ray films kunt bekijken in de allerbeste kwaliteit. Ook kunnen geluidsbestanden vaak sterk verbeterd worden door de spelers van Sony. Smart-tv apps zijn ook aanwezig voor onder meer Netflix en YouTube en wifi zorgt ervoor dat je van afstand video's en geluid kunt streamen naar de blu-ray speler.

Sony Audio Lifestyle 2017

Sony audio

Steeds meer producenten van tv's gaan ook aan de slag met audio-producten. Sony is op die markt al lang geen onbekende partij meer. Het aanbod van het Japanse bedrijf bestaat onder meer uit multiroom speakers en complete geluidssystemen voor een unieke beleving van jouw favoriete films en series en uiteraard om heerlijk muziek mee te kunnen luisteren.

Sony geluidssystemen

Als je echt in een film of serie wilt worden getrokken, is het geluid van een tv vaak niet voldoende. Gelukkig biedt Sony ook geluidssystemen aan die wel uitstekende geluidskwaliteit leveren. Het merk heeft meerdere 2.1-kanaals systemen te koop die uit een soundbar en draadloze subwoofer bestaan. Deze weten jouw woonkamer te vullen met kraakheldere hoge en middentonen, versterkt met een krachtige en diepe bas uit de subwoofer.