Vogel's 2019

Vogel's werd in 1973 opgericht door Harry Vogels in Eindhoven en is sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbaar merk als het gaat om bevestigingsoplossingen voor televisies en audio-producten. Zeker als je jouw tv niet graag op een tv-meubel hebt staan, is de kans groot dat je terechtkomt bij een oplossing van Vogel's. Het bedrijf heeft veel verschillende muurbeugels in zijn assortiment, die niet alleen geschikt zijn voor in de woonkamer, maar ook voor bijvoorbeeld in de slaapkamer en keuken. 

Vogels Lifestyle 2019

Voordelen Vogel's

Deze muurbeugels van Vogel's hebben onder meer als groot voordeel dat je veel ruimte bespaart door de tv gewoon aan de muur te hangen. Met een draaibare muurbeugel zorg je er ook voor dat de tv vanuit alle hoeken te bekijken is. De oplossingen van Vogel's voor speakers zorgen dan weer voor de juiste verspreiding van muziek.

Assortiment Vogel's

In de ruim veertig jaar dat Vogel's inmiddels actief is, heeft het al de nodige bevestigingsoplossingen in zijn assortiment gehad. Vandaag de dag kennen we het merk vooral vanwege zijn kwalitatief zeer goede muurbeugels en wandsteunen voor televisies en speakers. In dat assortiment kom je wel nog de nodige verschillen tegen. Zo zijn er vaste muurbeugels, draaibare muurbeugels en kantelbare muurbeugels. Deze hebben allen hun eigen voordelen.

Vogel's Base

Het assortiment van Vogel's is onder meer voorzien van BASE muurbeugels. Deze beugels monteer je eenvoudig aan de muur, waarna je jouw tv eraan kunt monteren. Onderling tonen de BASE muurbeugels wel nog wat verschillen. Zo zijn er beugels die ook draaibaar en kantelbaar zijn, maar zijn er ook modellen waarbij de tv alleen strak aan de muur kan hangen. Deze beugels zorgen er in ieder geval wel voor dat jij ruimte over houdt op je tv-meubel en ook van kabels heb je geen last meer. Deze kunnen netjes worden weggewerkt.

Vogel's Thin

Naast de BASE muurbeugels van Vogel's, behoren ook THIN-beugels tot het assortiment. Deze muurbeugels kunnen in bijna alle gevallen draaien en kantelen en beschikken in tegenstelling tot de BASE-muurbeugels aan de achterkant niet nog over een plaat. Het design van deze muurbeugels is dan ook net iets fraaier en het zorgt ervoor dat je de tv zo dicht mogelijk tegen de muur aan kan hangen.

Vogel's Wall

Op zoek naar een wandsteun die je eenvoudig kunt monteren, dan kun je ook terecht bij Vogel's WALL. Net als bij de andere muurbeugels kom je ook bij deze steunen veel verschillen tegen. Of je nu gaat voor een draaibare, een kantelbare of een vaste; het valt allemaal onder Vogel's WALL. Het is dan ook afhankelijk van jezelf om te bepalen waar de voorkeur naar uitgaat. Kenmerken bij de meeste WALL-wandsteunen is wel de arm die de tv vast moet houden.

Vogel's Vaste muurbeugels

Net als met tv's kun je het ook met muurbeugels zo uitgebreid maken als je het zelf wilt. Waar sommige mensen het liefst kiezen voor een muurbeugel waardoor de tv ook kan draaien en kantelen, zijn er ook mensen die de tv gewoon strak aan de muur willen hangen. In dat laatste geval kun je terecht bij de vaste muurbeugels van Vogel's.

Vogel's Draaibare muurbeugels

Sommige mensen vinden het belangrijk dat ze hun tv eenvoudig kunnen draaien, zodat ze vanaf verschillende plekken in de kamer goed naar de tv kunnen kijken. In dat geval gaat de voorkeur ongetwijfeld uit naar een draaibare muurbeugel, zodat je iedere keer zelf kunt bepalen waar je wilt zitten om tv te kijken. Let wel op; Onder de muurbeugels zijn nog verschillen wat betreft hoever de tv te draaien is.

Vogel's Kantelbare muurbeugels

Naast dat er draaibare muurbeugels zijn, zijn er ook kantelbare muurbeugels van Vogel's. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je altijd de allerbeste kijkhoek hebt. Daarvoor maakt het niets uit of je nu staat, zit of ligt.

Vogel's Draai- en Kantelbare muurbeugels

Vogel's heeft tot slot ook muurbeugels voor tv's in zijn assortiment die zowel draaibaar als kantelbaar zijn Zo kun je dus én zelf bepalen vanaf welke kant je naar de tv kijkt en vanuit welke hoek je dat het liefst doet. Dat biedt je heel veel vrijheid om gewoon altijd op de allerfijnste manier tv te kijken.

VESA-norm

Ben je nou zelf ook op zoek naar een geschikte muurbeugel, houd dan altijd de VESA-norm (Video Electronics Standards Association) in je achterhoofd. Met deze norm kun je erachter komen welke muurbeugel bij jouw tv past. Bepaal de universele afmeting van de schroefgaten door ze horizontaal en verticaal op te meten en je weet binnen no time welke wandsteun bij jou past.