NewStar

NewStarTelevisies, beamers, monitors, computers en meer. Newstar heeft voor bijna alle elektronica een manier ontwikkeld om dit op te hangen. Newstar heeft talloze mogelijkheden om je apparatuur op te hangen. Zo kan je vanuit allerlei verschillende posities tv kijken en je apparatuur handig opruimen. Werk alle kabels gemakkelijk weg en creëer een opgeruimd huis. De producten van Newstar worden gemaakt van hoogwaardig staal en gaan jarenlang mee.

3 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Vlak

Met een vlakke Newstar tv steun kan je optimaal genieten van je tv. Door je tv dicht tegen de muur aan te hangen creëer je een mooi schilderij-effect. Deze systemen zijn allemaal voorzien van een VESA gatenpatroon. Hier kan bijna elke tv op gemonteerd worden. Met de variatie van steunen van 30 inch tot wel 100 inch is er voor elke tv wel een steun te verkrijgen.

Kantelen

Met de tv steunen van Newstar die kunnen kantelen wordt tv kijken vanuit alle hoogtes comfortabeler. Zo kun je vanaf een lager of hoger punt nog steeds recht naar je toestel kijken. Dit is goed voor je kijkervaring en comfort.

Kantelen en draaien

Met een draai- en kantelbare Newstar muurbeugel profiteer je van het ultieme gemak op het gebied van tv kijken. De wandsteun kan naar elke gewenste positie verplaatst worden. Zo kun je optimaal genieten vanuit elke hoek. Met het ingebouwde systeem om kabels weg te werken zitten deze nooit in de weg en kan je de arm op alle momenten zonder problemen blijven verplaatsen.

SONOS speaker steun

De Newstar Sonos luidsprekersteunen zijn de beste optie voor het ophangen van je Sonos luidsprekers. Veel van deze steunen zijn ook voorzien van zwenktechnologie voor meer bewegingsvrijheid. Hiermee kun je ruimte besparen en zorgen voor een optimale luisterpositie.