EISA Award voor producten uit TVQ assortiment

Jaarlijks worden de EISA Awards uitgereikt, waarbij 53 expert magazines uit 25 verschillende landen over de hele wereld aan de slag gaan met het testen van de allernieuwste producten op het gebied van onder meer audio en video. Uiteindelijk kiezen die experts hun allerbeste product. Ook dit jaar is dat gebeurd en inmiddels zijn de winnaars van de EISA Awards 2017-2018 bekend. Hieronder vind je een overzicht van de producten uit ons assortiment die in de prijzen zijn gevallen.

EISA OLED TV 2017-2018 - LG OLED65E7

LG heeft met zijn OLED-technologie al aardig wat prijzen in de wacht gesleept, maar met zijn OLED65E7 is het merk volgens de kenners van EISA nog een stapje verder gegaan. Zwart is bij deze tv ook echt zwart en daarnaast heeft men bij de OLED65E7 er ook alles aan gedaan om de maximale helderheid te verhogen. Wat verder opgemerkt wordt, is de levendige kleuren die je vanuit veel hoeken op kunt vangen. Tevens wordt gesproken over de ondersteuning voor HDR-content en LG's eigen HDR Effect-upscaling.

EISA SMART TV 2017-2018 - Samsung QE55Q7F

Volgens de kenners heeft Samsung opnieuw ervoor gezorgd dat de grenzen verlegd zijn op het gebied van tv design en user interaction en dat heeft het merk een EISA Award opgeleverd voor de QE55Q7F. Ingangen vinden we terug bij een externe One Connect box, waardoor een wirwar aan kabels verleden tijd is. Verder worden onder meer de spraakbesturing, het 4K QLED display en het groot aantal content-apps geloofd.

EISA LCD TV 2017-2018 LG 55SJ850V

Naast dat LG goed presteerde in de categorie voor beste OLED TV, was de EISA-jury ook te spreken over de 55SJ850V LCD TV van het merk. De 55 inch-tv kan volgens de kenners gezien worden als een superieure alleskunner. Niet alleen is de televisie voorzien van de gebruiksvriendelijk webOS 3.5 interface, ook is er voldoende ondersteuning voor HDR wat dan weer zorgt voor een brede kleurweergave en hoog contrast. Ook met de audio, waarvoor samen is gewerkt met Harman/Kardon, scoorde LG punten.

EISA Home Theatre TV 2017-2018 - Sony KD-65ZD9

Een woonkamer kan vandaag de dag eenvoudig omgetoond worden tot een thuisbioscoop wanneer daar de juiste producten voor aanwezig zijn. In de categorie Home Theatre TV is de Sony KD-65ZD9 er met de hoofdprijs vandoor gegaan. De tv biedt een thuisbioscoop-ervaring om u tegen te zeggen. Vol lof worden onder meer gesproken over de ondersteuning voor 3D-weergave en de vele HDR-formaten. Ook het hoge contrast, de brede kleurweergave en Sony's Backlight Master Drive zorgen voor pluspunten.

EISA Awards Soundbar 2017-2018 - LG SJ9

De LG SJ9 is door de EISA-jury van 2017-2018 verkozen tot de beste soundbar. De makers van de soundbar zijn erin geslaagd om een elegant ontwerp te combineren met uitstekende prestaties, zodat je echt kunt genieten van films en series. De Dolby Atmos-compatible soundbar wordt omschreven als een soundbar met een slank en elegant design die net zo goed klinkt als hij eruit ziet.

EISA Awards Best Buy Ultra HD Blu-ray speler 2017-2018 - Panasonic DMP-UB404

Tijdens de EISA Awards van 2017-2018 heeft men niet alleen gekeken naar de allerbeste producten, maar ook naar de beste producten in een bepaalde prijsklasse. In de categorie 'Best Buy Ultra HD Blu-ray speler' werd de Panasonic DMP-UB404 als winnaar gekozen. Door de EISA-jury werd erg gewaardeerd dat Panasonic met deze Ultra HD Blu-ray speler ervoor gezorgd heeft dat de drempel om aan de slag te gaan met Ultra HD Blu-ray is verlaagd. De ingebouwde 4K High Precision Chroma Processor van Panasonic zorgt er ook nog eens voor dat gebruikers de prestaties kunnen afstemmen op de talenten van hun eigen 4K-tv. Zo creëer je dus de allerbeste kijkbeleving.

EISA Home Theatre Solution 2017-2018 - Denon HEOS AVR

Dat Denon er met zijn HEOS AVR in geslaagd is om de traditionele home cinema receiver te vervangen voor de draadloze multiroom-generatie heeft voor pluspunten gezorgd. Het is niet langer nodig om bekabelde speakers aan te sluiten om van deze receiver te kunnen genieten. De receiver ging er dan ook met de award voor home theatre solution vandoor. Andere pluspunten die genoemd worden, zijn onder meer zijn strak vormgegeven voorpaneel, uitgebreide connectiviteit voor Ultra HD-bronnen en het feit dat de receiver niet misstaat in moderne huiskamers.

EISA TV Audio Upgrade 2017-2018 - Sonos PLAYBASE

In de categorie TV Audio Upgrade was bij de EISA Awards 2017/2018 de Sonos PLAYBASE de winnaar. Volgens de kenners heeft Sonos met zijn PLAYBASE dezelfde no-nonsense benadering geëvenaard die eerder al zorgde voor het grote succes van zijn multiroom speakers. Onder meer de plug-and-play installatie en de superieure app van Sonos maken de PLAYBASE tot een van de awardwinnaars.