LG W7V Wallpaper tv in showroom gearriveerd

De LG W7V-serie is vanaf nu te bezichtigen in de showroom van TVQ. Dit unieke toestel maakt indruk vanwege het flinterdunne design dat aan de muur geplakt wordt. Het betreft een OLED-tv die beeldkwaliteit van het allerhoogste niveau vertoont. Daarnaast wordt de televisie geleverd inclusief Dolby Atmos soundbar.

Plakken aan de muur

De LG W7V zal verkrijgbaar zijn als 65 inch en 77 inch variant. Doordat het toestel met magneetstrips aan de muur geplakt wordt neemt de tv nauwelijks ruimte in. Het OLED-paneel levert kraakheldere 4K Ultra HD- en HDR-beelden met diepe zwartwaarden en verbluffend contrast.

LG Wallpaper tv showroom Groningen

Aansluitingen en geluid

Omdat het scherm extreem dun is, is er geen ruimte voor aansluitingen als HDMI in de tv. Daarom wordt de W7V met één bijna onzichtbare kabel aan de meegeleverde soundbar verbonden. Deze soundbar produceert Dolby Atmos geluid en beschikt over alle aansluitingen voor randapparatuur, zoals een spelcomputer of blu-ray speler.

Wil je de W7V van dichtbij zien? Kom dan naar de showroom van TVQ in Groningen. Lees hier meer over OLED-tv's die LG in 2017 uitbrengt.