Sonos SUB is vernieuwd

Het grote multiroom merk Sonos heeft bekend gemaakt haar populaire SUB in een nieuw jasje te lanceren. Deze krachtige sufwoofer - die je kunt toevoegen aan je Sonos systeem voor een extra diepe bas - is vernieuwd en brengt de look van Sonos naar hetzelfde niveau als de vernieuwde PLAY:5. Dit houdt onder meer in dat de zilveren binnenring van deze draadloze Sonos subwoofer veranderd is naar diep zwart. Ook is het Sonos-logo wat anders.

Nieuwe Sonos Sub kopen

 

Uiterlijke verandering SUB

De verandering van de Sonos SUB is alleen aan de buitenkant: van binnen is de SUB exact hetzelfde gebleven. Je luistert dus ook met de nieuwe Sonos SUB nog steeds naar een intense, diepe bas, zonder trillingen of gezoem. De draadloze SUB werkt subliem samen met andere Sonos producten. Met één druk op de knop kun je daardoor verbinding maken met bestaande Sonos-systemen.

Sonos produceert al jaren geliefde producten en een succesformule moet je eigenlijk niet veranderen. “Het zijn deze subtiele aanpassingen die onze muziekliefhebbers helpen om thuis nog meer van de ultieme muziekbeleving te genieten”, aldus Sonos.

Wil jij de vernieuwde Sonos SUB kopen? Vanaf 1 augustus 2016 is de nieuwe SUB verkrijgbaar bij TVQ.