Oostenrijks merk presenteert 262 inch tv

C Seed heeft afgelopen week een gigantische tv aangekondigd. De C Seed 262 is het nieuwste product in het assortiment van het bedrijf. Het gaat om de allergrootste 4K Ultra HD tv die momenteel ter wereld verkrijgbaar is. Het beelddiagonaal van het scherm is liefst 262 inch.

Groot gevaarte

Voor de C Seed 262 heb je wel wat plek nodig. Het gigantische gevaarte is zo’n zeven meter lang en 2,5 meter hoog. Ook het gewicht is fors meer dan we gewend zijn bij andere tv’s. Bij de C Seed 262 moeten we rekening houden met zo’n 800 kilo. Het is dan ook duidelijk dat deze unieke tv niet geschikt is voor iedere woonkamer. De C Seed 262 herbergt ook indrukwekkende specificaties. Zo is de tv onder meer voorzien van een geïntegreerde 4K mediaspeler en tien ingebouwde high-end speakers. De helderheid van het scherm is 800 nits en mocht je de tv even niet gebruiken, zie je ook gewoon niet meer dat het om een tv gaat. Met de C Seed 262 is namelijk een gemotoriseerde stoffen cover meegeleverd. Die komt tevoorschijn als je het apparaat uitzet.

Bekijk hier foto's van de tv.

Prijs

De nieuwste aanwinst van C Seed heeft wel een flink prijskaartje meegekregen. De tv van het bedrijf uit Oostenrijk kost 490.000 euro en is sinds deze week te pre-orderen. Het is voor C Seed de eerste tv voor binnenshuis. De afgelopen jaren verschenen van het merk vooral tv’s en geluidssystemen voor buiten.