Samsung TV Keuzehulp App

Samsung introduceert zeer binnenkort de Samsung TV Keuzehulp App. Het is een app waarmee je via je telefoon een fictief scherm op een willekeurige muur kunt projecteren. Zo kun jij eenvoudig zien of de televisie (grootte) past in jouw interieur, door je smartphone of tablet bijvoorbeeld op de wand in je woonkamer te richten. Hierbij houdt de Samsung TV Keuzehulp App niet alleen rekening met jouw wens qua grootte van de tv, maar ook wordt zowel een plat scherm als een curved scherm getoond. En zo is er nog meer.

Kies de perfecte televisie

Je gebruikt de SUHD-marker om de Samsung SUHD TV’s in je kamer te bekijken. Je hebt daarbij verschillende keuzemogelijkheden. Waar wil je bijvoorbeeld de tv plaatsen? Je plaatst een marker waar je de tv wilt neerzetten of ophangen. Richt vervolgens de camera op de marker en scan de marker van dichtbij. Daarna neem je wat meer afstand om de tv op ware grootte te bekijken.

Tijd om het formaat te kiezen. Je kiest uit verschillende opties een formaat waarvan jij denkt dat hij het beste past in je kamer, waarna de tv op ware grootte wordt getoond. Je kunt het formaat altijd weer aanpassen.

Staat een flat scherm of juist een curved scherm beter? Wissel dit af en kijk wat het beste past.

Je kunt met de Samsung TV Keuzehulp App ook bepalen of je de tv op een meubel zet, of juist aan de muur hangt. Projecteer je de tv op de muur, dan zal de voet onder de televisie verdwijnen. Staat de tv niet helemaal op de goede plek? Dan verplaats je hem eenvoudig door op het scherm te tikken en het te verslepen.

Handig voor de aankoop van je tv

De app is veelbelovend en zou veel mensen kunnen helpen met het kiezen van de televisie qua grootte en vorm. Naar verwachting kun je zeer binnenkort de Samsung TV Keuzehulp App downloaden in zowel de Play Store als de App Store.