What Hi-Fi? Awards 2017 bekend

TVQ.nl heeft meerdere producten in zijn assortiment die beloond zijn met een What Hi-Fi? Award. Onder meer een aantal tv's kon rekenen op een prestigieuze prijs. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste categorieën waarin producten uit ons assortiment in de prijzen zijn gevallen.

Beste 47-52 inch tv

In de categorie tv's met een formaat tussen de 47 en 52 inch heeft de Sony KD-49XE9005 goede zaken gedaan. De experts hebben de 49 inch tv als winnaar gekozen, maar geven daar wel een goede tip bij. 'Neem wat tijd om de set-up juist in te stellen en je wordt beloond met een 4K diamant'. Hoge kwaliteit met scherpe details en levendige kleuren zijn met deze tv makkelijk haalbaar.

Beste 65 inch tv

De Sony KD-65A1 is tijdens de What Hi-Fi? Awards ook in de prijzen gevallen. De 65 inch tv kon rekenen op een award in de categorie beste 65 inch tv boven de 2500 pond. 'De Sony A1 levert een meesterwerk - beelden zijn volledig geloofwaardig en prachtig. Dit is waarschijnlijk de mooiste tv die je momenteel voor geld kunt kopen.'

Beste Soundbar

In de categorie beste soundbaar boven de duizend pond heeft de Sony HT-ST5000 goede zaken gedaan. 'De Sony HT-ST5000 brengt de Dolby Atmos-soundbar naar nieuwe hoogtes', menen de experts. ' 'Het kan een dure aanschaf zijn, maar de Sony klinkt fantastisch, voorzien van veel functies en de eerste Dolby Atmos-soundbar die we zonder aarzelen aanbevelen.'

Beste multiroom systeem

Net als vorig jaar heeft Sonos ook dit jaar de beste multiroom systeem award gewonnen van What Hi-Fi? Sonos is inmiddels vrij dominant op het gebied van multiroom en dat heeft het merk te danken aan zijn topkwaliteit en makkelijke installatie. Het enige minpunt dat de deskundigen konden bedenken, is de afwezigheid van high-res support.

Beste 4K Blu-ray speler

Als je op zoek bent naar een 4K Blu-ray speler van goede kwaliteit, dan raden de experts van What Hi-Fi? je aan om niet verder te zoeken en te gaan voor de Sony UBP-X800. De blu-ray speler levert levendige kleuren, heeft oog voor detail en biedt geluid van topkwaliteit. In de categorie beste 4K Blu-ray spelers onder de 500 pond werd deze speler van Sony dan ook de winnaar.