Nieuwste tv's van 2019

Televisiemerken zijn altijd bezig met het vernieuwen of verbeteren van televisies. Ze voegen nieuwe functies toe aan de beeldschermen of verbeteren bestaande. Deze ontwikkelingen staan geen moment stil. Hierdoor worden we ieder jaar weer verrast. Fabrikanten komen soms namelijk met spectaculaire nieuwe opties en functies. De merken willen elkaar aftroeven en komen hierdoor met de leukste toevoegingen. Gezien deze verbetering en vernieuwingen van tv's, wordt het tv kijken steeds leuker. Waar we ons vroeger moesten houden aan de programmering van de verschillende zenders - of een DVD'tje in de DVD-speler moesten doen - kies je helemaal zelf wat je kijkt.

Je kunt natuurlijk nog altijd kiezen voor de 'standaard' programmering, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Zo hebben we al enkele jaren toegang tot smart-tv's. Met deze schermen kunnen we internetten op onze tv. Hierdoor installeer je apps op je tv zoals Facebook en Twitter, maar bijvoorbeeld ook Netflix en YouTube. Je geniet van online content zoveel je wilt en zit niet meer vast aan het zenderpakket of je blu-ray en dvd-collectie. Download de apps die jij wilt en geniet wanneer je maar wilt van films, series en games.

Nieuwste Samsung modellen 2019

Samsung wordt niet voor niets gezien als een van de beste televisiemerken ter wereld. De tv's worden ieder jaar met veel gejuich ontvangen en zijn ook hoog terug te vinden in de lijsten met top tv's. Steeds vaker kiest Samsung om de tv's uit te rusten met een 4K UHD-beeldresolutie. Waar eerst alleen de grote afmetingen vanaf 55-inch hiermee werden uitgerust, zijn nu ook de kleinere afmetinging - vanaf 40 inch - hiermee uitgerust. Daarnaast zijn er diverse modellen die zijn uitgerust met Quantum Dots, die het beeld nog scherper maken. De nieuwste modellen worden tevens uitgerust met HDR. Het kleurspectrum wordt hiermee verbreed, waardoor beelden nog realistischer weergegeven worden. Hieronder vind je een kort overzicht van een aantal nieuwe Samsung-tv's.

Of bekijk hier het overzicht van alle nieuwe Samsung-televisies van 2019 uit ons assortiment.

Nieuwste LG modellen 2019

De grootste concurrent van Samsung is toch wel LG. Ook deze tv's zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. De televisies zijn uitgerust met de beste beeldverwerkingstechnieken voor scherpe beelden en entertainment. Naast Full HD heeft LG veel 4K UHD-tv's op de markt gebracht. Net als andere merken maakt het gebruik van HDR en zijn het smart-tv's, maar gebruikt het ook een techniek die andere merken niet (veel) gebruiken: OLED. Met behulp van OLED kunnen de pixels zichzelf in- en uitschakelen, wat ervoor zorgt dat beelden scherper en helderder weergegeven worden. Vanwege de krachtige ingebouwde speakers is niet alleen het beeld mooi en helder, maar ook het geluid. Met iedere tv valt te genieten. Hieronder zie je slechts een kort overzicht van nieuwe LG-televisies.

Of bekijk het volledige assortiment aan nieuwe LG-tv's.

Nieuwste Panasonic modellen 2019

De modellen van Panasonic beschikken over een scherpe beeldkwaliteit. De nieuwste tv's van het merk zijn tegenwoordig standaard voorzien van 4K Ultra HD. Zeker in combinatie met HDR zorgt dit voor uiterst mooie beelden. De beeldverwerkingstechnieken die worden toegepast zorgen voor een zeer soepele weergave van beelden, zonder haperingen. Het beeld is niet alleen oogstrelend, ook het design van de Panasonic tv's is elegant en prachtig. Daarnaast kijk je met Smart-tv naar je favoriete films en series of Netflix, of kijk je naar je favoriete muziekclips of vloggers via YouTube. Met een van de nieuwste Panasonic tv's zul je veel gaan beleven! Zeker met een tv die THX gecertificeerd is. Bekijk hier het overzicht van de nieuwste Panasonic-tv's.

Nieuwste Sony modellen 2019

Breng beelden tot leven met een van de nieuwste Sony tv's. Met een van de nieuwste Full HD-tv's van Sony bekijk je beelden natuurlijk al in een zeer scherpe kwaliteit met veel details. 4K Ultra HD doet hier een schepje bovenop. Content wordt met deze beeldresolutie liefst vier keer zo scherp als op een Full HD-tv van Sony. Kies je dan ook nog eens voor een tv met HDR, dan kun je pas echt genieten van prachtige beelden. Het kleurspectrum wordt verbreed en het contrast verhoogd. Het besturingssysteem Android geeft je de mogelijkheid te internetten op je tv en gebruik te maken van Smart-tv. Je navigeert vliegensvlug tussen apps en in een oogwenk zit je op een andere pagina, zoals op de onderstaande modellen. In het assortiment van Sony vind je diverse modellen. Bekijk hier het overzicht van de nieuwste Sony-tv's.

Naast de mogelijkheden van het tv kijken zelf, ondergaat ook de beeldkwaliteit de ene na de andere vernieuwing. Waar we enkele jaren terug nog konden kiezen tussen een HD Ready-tv of een Full HD-tv, is er nu ook de 4K Ultra HD-tv. Deze resolutie maakt beelden liefst vier keer scherper dan een Full HD-tv. Hierdoor zie je dus meer details verschijnen op de tv. Steeds meer televisiemerken passen deze beeldresolutie toe op de tv's. Niet zo vreemd, aangezien consumenten steeds veeleisender worden. Daarnaast heb je functies als High Dynamic Range (HDR), Quantum Dots en nog veel meer. Per merk kunnen de mogelijkheden verschillen, maar ook per model is dit mogelijk. Let hier dus goed op bij de aanschaf van een nieuwe tv.