Panasonic

PanasonicDe televisies van Panasonic zijn al jaren hoogstaand en misstaan daardoor eigenlijk nergens. Ze worden voorzien van de nieuwste technieken: 4K UHD, Smart-tv en meer. Natuurlijk mogen de soundbars, multiroomspeakers en homecinema sets er ook wezen. Samen zorgen de apparaten voor een mooie entertainmentervaring bij je nieuwe Panasonic-tv.

115 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 115 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Panasonic-tv 2018

Met de Panasonic VIERA beeldschermen is veel gebruiksgemak te ervaren. Zo zijn deze tv’s voorzien van stembesturing, gezichtsherkenning en My Home screen. Met deze televisies begint het te lijken alsof een persoonlijke assistent in huis gehaald kan worden. Als van zender gewisseld moet worden kan dat gezegd worden en wanneer een van de gezinsleden voor de tv gaat zitten kunnen zo zijn of haar favorieten getoond worden.

4K UHD

Panasonic heeft verschillende 4K Ultra HD-televisies in het assortiment zitten. Deze functie is de opvolger van Full HD, waar Panasonic ook nog altijd tv’s mee uitrust. Met 4K wordt het echter mogelijk beelden op mooiere en scherpere wijze weer te geven. Aangezien de kijker meer pixels te zien krijgt, zijn ook kleine details scherp weer te geven. Zo zijn de sneeuwvlokjes nog beter zichtbaar en kun je de grassprietjes tellen.

Smart-tv

Een andere toevoeging op deze beeldschermen is Smart-tv. Dit is een functie die inmiddels alweer enkele jaren geleden ontstaat en bijna standaard op televisies wordt toegepast. Panasonic maakt het mogelijk door gebruik te maken van een Firefox platform. Het systeem is overzichtelijk en zorgt dat iedereen in het gezin het kan gebruiken. Wel zo makkelijk natuurlijk!

Audio

Niet alleen aan het beeld is aandacht besteed door Panasonic. Zoals je van het merk kunt verwachten is ook veel aandacht besteed aan de weergave van het geluid. Het fraai vormgegeven design beschikt over een krachtig en helder geluid. Hierdoor zijn de interacties eenvoudig te volgen. Bij diverse modellen zit zelf een soundbar ingebouwd, zoals bij de Panasonic TX-50DXW804.