Philips

PhilipsPhilips werd in 1891 opgericht in Eindhoven. En bedrijf produceert elektronica in allerlei soorten en maten, waarbij tv’s natuurlijk niet mogen ontbreken. Philips tv’s voldoen aan alle eisen van deze tijd en zien er ook nog eens fraai uit. Onderscheidend ten opzichte van andere merken is al jarenlang Ambilight, het sfeervolle lichtsysteem dat licht rondom de tv’s projecteert. Kies je voor een Philips tv, dan profiteer je bij deze meeste modellen van het handige Android smart-tv platform dat is ingebouwd.

15 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Design

De televisie vormt in veel interieurs het middelpunt en dus is design niet onbelangrijk. De supersmalle frames van Philips tv’s ogen bijzonder fraai. Daarnaast worden ze geleverd met prachtige standaards waarmee het lijkt alsof de tv zweeft. Moderne, hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de afwerking zodat een Philips tv altijd een exclusieve indruk maakt.

Ambilux

Onder de naam Ambilux worden de tv’s met de nieuwste Ambilight techniek geschaard. Ambilight is alweer enkele jaren in gebruik door het merk en inmiddels ook steeds verder in ontwikkeling. Deze techniek projecteert prachtige lichteffecten rondom de tv die aansluit bij wat er in het beeld te zien is. Deze extra dimensie is bijzonder sfeervol en tegelijk uniek, want geen andere televisiefabrikant werkt met een soortgelijke techniek.

Haarscherp

Wat betreft resolutie is 4K Ultra HD de nieuwe standaard. 4K is vier keer scherper dan Full HD en dus zijn details beter zichtbaar. Bij Philips is deze innovatie vanzelfsprekend ook doorgevoerd en dus profiteer je bij dit merk van haarscherpe beeldkwaliteit met fraaie kleuren en realistisch contrast. Hierdoor lijkt het haast alsof jij door een open raam naar je favoriete films en series kunt gaan kijken.

Android smart-tv

De meeste Philips televisies zijn smart-tv’s waarop apps gebruikt kunnen worden. Philips is daarvoor in zee gegaan met Android, het bekende besturingssysteem dat veel gebruikt wordt op smartphones en tablets. Met Android smart-tv heb je toegang tot een groot aantal apps. Daarnaast werkt het systeem eenvoudig en snel. Een app, film, serie of game vinden kan nooit veel moeite kosten. Met een intuïtieve afstandsbediening van Philips, die beschikt over spraakbesturing, kun je daarnaast navigeren op een manier die met een normale afstandsbediening onmogelijk is.