Quantis

QuantisQuantis behoort tot de jongste merken die op deze website vertegenwoordig zijn. Het bedrijf, voluit Quantis Electronics BV, bestaat sinds 2011. Naast producten die de eigen merknaam dragen brengt Quantis in Nederland ook apparatuur van andere merken op de markt, zoals HUMAX digitale tv-decoders. Desondanks denken veel mensen bij dit merk vooral aan de bekende CI+ module die je in de tv schuift om digitaal tv te kijken.

1 product

Naam | Prijs | Levertijd

CI+ module

De Quantis CI+ Module is in veel Nederlandse huiskamers te vinden, maar zal doorgaans niet zichtbaar zijn. Deze module wordt samen met een smartcard van de tv-provider in de tv geschoven en zorgt ervoor dat je digitaal tv kunt kijken met HD-kwaliteit. Bijna alle tv's bieden tegenwoordig toegang voor een CI+ module. Als je zeker wil weten of jouw tv geschikt is kun je kijken op de website van je provider. De module maakt een losse digitale decoder overbodig. Een groot voordeel daarbij is dat je nog slechts één afstandsbediening nodig hebt om digitaal televisie te kijken. Tegenwoordig is de Quantis interactieve CI+ 1.3 module verkrijgbaar. In tegenstelling tot eerdere versies kan dit model gebruikt worden voor het bekijken van Ziggo interactieve televisie, waarmee je bijvoorbeeld gemiste uitzendingen kunt bekijken.

Overige producten

Quantis is in Nederland importeur van een aantal merken, waaronder HUMAX. Dit merk ontwikkeld digitale decoders die ook worden uitgegeven bij abonnementen van Ziggo. De decoders zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je echte basismodellen, maar ook apparaten met geavanceerde functies als een ingebouwde harddisk. Opvallend is verder het Quantis 3D-SoundSystem. Dit systeem levert kraakhelder en krachtig geluid bij je tv waarmee je meer kunt genieten van films en tv-programma's. Quantis heeft de ambitie om zijn aanbod van geluidsproducten in de toekomst verder uit te breiden.