Salora

SaloraSalora is afkomstig uit de Finse plaats Salo. De geschiedenis van het bedrijf begon in 1928, toen nog Nordell en Koskinen. De huidige bedrijfsnaam Salora is in 1945 ontstaan. Deze naam is een samenvoeging van de plaatsnaam Salo en Radio. In de beginjaren werden er voornamelijk radio's geproduceerd, maar sinds 1957 is Salora met name gespecialiseerd in de productie van tv's. De producten van Salora beschikken over een strak design en vele mogelijkheden. 

32 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Salora

De producten van Salora zijn kwalitatief zeer goed. Zo leveren ze een haarscherp beeld en beschikken ze over allerlei handige opties. Daarnaast voldoen Salora producten stuk voor stuk aan strenge Europese eisen. Ondanks de uitstekende kwaliteit zijn Salora tv's zeer goed betaalbaar. Hierdoor is het merk niet alleen aantrekkelijk wanneer je een nieuw toestel voor de woonkamer zoekt, maar bijvoorbeeld ook als je een extra tv in de slaapkamer wil hebben.

Design

Heb je een fraai ingericht interieur? Dan zou het zonde zijn als je een product hebt die niet bij het interieur past. Salora houdt bij de productie van zijn apparatuur altijd rekening met het design. Daardoor ziet alles van dit bedrijf er fraai uit en kunnen ze goed ingepast worden in elk interieur.

Smart-tv en 4K Ultra HD

Met de beamers van Salora geniet je van een prachtig Full HD-beeld. Deze apparaten van het Finse merk zijn eenvoudig te plaatsen en in gebruik te nemen. Met een maximale projectie grootte van maar liefst 80" geniet je van films en series op groot formaat.