Salora

SaloraSalora is afkomstig uit de Finse plaats Salo. De geschiedenis van het bedrijf begon in 1928, toen nog Nordell en Koskinen. De huidige bedrijfsnaam Salora is in 1945 ontstaan. Deze naam is een samenvoeging van de plaatsnaam Salo en Radio. In de beginjaren werden er voornamelijk radio's geproduceerd, maar sinds 1957 is Salora met name gespecialiseerd in de productie van tv's. Een Salora-tv beschikt over een strak design en vele mogelijkheden. 

20 producten

Naam | Prijs

Salora-tv 2018

De televisies en andere producten van Salora zijn kwalitatief zeer goed. Zo leveren ze een haarscherp beeld en beschikken ze over allerlei handige opties. Daarnaast voldoen Salora producten stuk voor stuk aan strenge Europese eisen. Ondanks de uitstekende kwaliteit zijn Salora tv's zeer goed betaalbaar. Hierdoor is het merk niet alleen aantrekkelijk wanneer je een nieuw toestel voor de woonkamer zoekt, maar bijvoorbeeld ook als je een extra tv in de slaapkamer wil hebben.

Design

Heb je een fraai ingericht interieur? Dan zou het zonde zijn als je een televisie hebt die niet bij het interieur past. Salora houdt bij de productie van zijn tv's altijd rekening met het design. Daardoor zien tv's van dit bedrijf er altijd fraai uit en kunnen ze goed ingepast worden in elk interieur.

Smart-tv en 4K Ultra HD

De laatste innovaties worden ook door Salora opgepikt. Zo zijn er al diverse toestellen uitgerust met de 4K Ultra HD-resolutie die vier keer scherper is dan Full HD. Ook vind je diverse smart-tv's in het aanbod van Salora. Daarmee kun je diverse apps gebruiken, waaronder populaire titels als Netflix. Handig, want zo heb je altijd toegang tot een groot aanbod van on-demand content.