Samsung

SamsungSamsung richt zich ondertussen alweer tientallen jaren op de productie van televisies. Inmiddels zijn de Samsung televisies niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. Zeker gezien de diverse functies is dit heel goed te begrijpen. 4K, HDR en Smart-tv zijn enkele functies die te ontdekken zijn op de modellen uit de 'Samsung-tv 2018'-reeks. Met de MU9000-serie geniet je bijvoorbeeld van deze haarscherpe beelden. Samsung QLED-TV's voorzien van Quantum dot zorgen voor een levensechte kijkervaring. Hierbij wordt een speciale laag over LCD-tv's heen geplaatst. Nanokristallen geven kleuren daarbij nauwkeuriger weer. Hiervoor gebruikt Samsung verfijnd materiaal, wat ook weer bijdraagt aan een hogere helderheid en contrast op je Samsung-tv.

253 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 253 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design

Niet alleen de beelden van de Samsung-televisies zijn een lust voor het oog. Ook de designs waarmee de modellen zijn uitgerust zijn hoogstaand en springen er altijd uit. Zelfs als deze toonaangevende televisies uitstaan is het leuk om naar te kijken. Of je nu kiest voor een vlak of gebogen scherm, het interieur ziet er opeens heel anders uit. 

Functies

De televisies van Samsung zijn erg populair en dit is natuurlijk niet zo heel vreemd. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is altijd bezig met onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor is steeds meer kijkplezier te beleven. Denk aan QLED en 4K voor een haarscherpe beeldkwaliteit. Met 4K Ultra HD kunnen films en series vier keer scherper worden weergegeven dan eerst mogelijk was met de Full HD televisies. Met de 4K-techniek krijgen we dus meer pixels te zien in vergelijking met zijn voorganger. 

Smart-tv

In combinatie met smart-tv wordt dit natuurlijk helemaal leuk. Hierdoor wordt het door Samsung mogelijk gemaakt dat de televisie aangesloten kan worden op het internet. Dit kan bekabeld én draadloos. Als hij is aangesloten op het netwerk kun je al gaan internetten, maar is het ook mogelijk om applicaties te installeren. Hierdoor zijn Netflix, Facebook en vele andere apps te gebruiken.

Quantum dot 

Beleef de meest realistische kijkervaring onder elke omstandheid met een Samsung-tv. Quantum dots zijn kleine kristallen, tot 30.000 keer kleiner dan een menselijk haar. Deze Dots veranderen licht tot een zeer intense kleur. Met het bereik van deze miljoenen kleuren komt alles op het beeldscherm tot leven. Deze kristallen zorgen voor de perfecte beeldkwaliteit, de gehele levensduur. Doordat Quantum dots gemaakt zijn van inorganisch materiaal verminderd de kwaliteit niet na verloop van tijd. Pixels branden niet in en kleuren vervagen niet, gegarandeerd! Samsung geeft 10 jaar garantie tegen inbranden op Quantum dot tv's!