Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van multiroom's of Sonos multiroom's

 • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Actie

Dit Sonos product is helaas niet online te bestellen, maar gelukkig wél te koop in onze winkel.
Dit Sonos product is helaas niet online te bestellen, maar gelukkig wél te koop in onze winkel.

Omschrijving

De Sonos Amp biedt uitgebreide mogelijkheden. Je bedient deze versterker via de Sonos app. Stream eenvoudig muziek via Spotify, Tidal, TuneIn Radio en meer. Je kunt de AMP bijvoorbeeld ook aan je tv koppelen. Op de Sonos AMP sluit je jouw eigen passieve speakers aan. Sonos heeft zelf een assortiment met inbouwspeakers en buitenspeakers, die speciaal zijn gemaakt voor de AMP. Het ontwerp is gemaakt om te passen in een rack. Het apparaat werkt met Klasse D digitale versterkers die 125 Watt per kanaal leveren. De Sonos AMP is niet online verkrijgbaar. Kom naar onze winkel in Groningen voor advies, we hebben de AMP daar ook op voorraad.

Eigen speakers

Op de Sonos AMP kun je jouw eigen set stereospeakers aansluiten (125 Watt per kanaal, 8 Ohm). Sonos levert zelfs ook inbouwspeakers en buitenspeakers die perfect klinken met de AMP.  Dat gaat dus wel bekabeld, maar je streamt natuurlijk gewoon draadloos muziek naar de AMP. Gebruik de Sonos app of start de muziek rechstreeks vanuit de Spotify app, eenvoudig vanaf je smartphone. Je verbindt de Sonos AMP eenvoudig met je wifi netwerk. Streamen via Apple AirPlay 2 is ook mogelijk.

Televisie

Ook voor je home cinema opstelling is de Sonos AMP geschikt. Voor het beste resultaat koppel je jouw tv via HDMI ARC aan de AMP. Er is weliswaar geen aansluiting voor een center speaker, maar Sonos kan jouw stereospeakers zo laten klinken dat deze toch aanwezig lijkt te zijn. Wil je surroundgeluid? Dan kun je bijvoorbeeld twee Sonos One speakers draadloos koppelen. Indien je bekabelde surroundspeakers wil hebben, heb je een tweede AMP nodig. De Sonos Sub sluit draadloos aan op de AMP, maar je kunt ook een andere subwoofer gebruiken en bekabeld koppelen.

Andere apparaten

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een CD-speler of platenspeler op de Sonos AMP aan te sluiten. Het geluid speel je dan moeiteloos af over je gehele Sonos netwerk. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Daardoor is dit apparaat niet alleen ideaal voor inbouwoplossingen in huis, maar ook voor gebruik in bijvoorbeeld kantoren of horecaruimtes.

Belangrijkste eigenschappen

 • 2-kanaals versterker
 • 125 Watt per kanaal
 • 8 Ohm
 • Bediening met Sonos app
 • Stream via wifi of AirPlay 2
 • HDMI ARC
 • Gebruik de Sonos Sub draadloos
 • Gebruik Sonos One of Play:5 speakers als draadloze surrounds
 • Sluit je eigen speakers aan
 • Kies voor Sonos inbouw- en buitenspeakers

Specificaties

Specificaties Sonos Amp

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
AMPG1EU1BLK
Kleur
Zwart
Afmetingen (B x H x D)
217 x 64 x 217 mm
HDMI-ingangen
1x
Energielabel
-
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sonos Amp

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.