Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van audio's of Sonos multiroom's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

Draaloos muzieksysteem dat zorgt voor een muziekbeleving in huis

Specificaties

  • Zeer betrouwbaar
  • Het dekkingsgebied van je Sonos netwerk wordt vergroot
  • Draadloze prestaties van professioneel niveau
  • Noodzakelijk voor aansluiting Playbar en Sub op twee achterspeakers
  • Eenvoudig te installeren

Pluspunten

Draadloos luisteren op professioneel niveau: De BOOST van Sonos is een van de paradepaardjes van het merk. Het is het sterkste product dat ooit gemaakt is door Sonos dat draadloos in gebruik te nemen is.  Het zendvermogen waar dit product over beschikt lijkt op de dure WiFi-routers die worden gebruikt in bedrijfskantoren

Onverstoorbaar: Dit krachtige zendvermogen wordt geleverd door de drie ingebouwde draadloze antennes. Deze zorgen dat het bereik 360 graden is en dat deze het signaal door muren en plafonds kan zenden. Ook de kamers die wat verder van het zendpunt afliggen hebben hierdoor volop bereik.

Geen last van andere apparatuur: het product stoort niet bij gebruik van andere producten die draadloos te gebruiken zijn. Jij kunt dus volop gebruikmaken van je smartphone en tablet. Het product neutraliseert deze interventies.

Over Sonos

Met de Sonos BOOST haal je een krachtig apparaat in huis om meer te kunnen genieten van alle muziek die jij graag wilt beluisteren. Storingen van de muziek maak je nu niet meer mee. Met de Sonos BOOST verbind jij alle Sonos-producten met elkaar en kan iedere kamer in jouw huis gevuld worden met muziek.

De speakers van Sonos bieden je een multiroom ervaring. Hierdoor zijn ze door het hele huis neer te zetten en luister je overal naar je favoriete muziek. Van de woonkamer tot de slaapkamer beluister je naar de artiesten die je wilt horen. Hiervoor hoef je niet in heel het huis kabels te leggen. Dit gebeurt namelijk draadloos.Installeren is gemakkelijk, waardoor Sonos geschikt is voor iedereen.

Gebruik de app

De producten van Sonos zijn op verschillende manieren in gebruik te nemen. Zo is het mogelijk om naar de software die voor pc en MAC beschikbaar is, ook de Sonos app te installeren op je iOS en Android smartphones en tablets. In deze app kan eenvoudig muziek afgespeeld worden, maar kunnen ook de instellingen aangepast worden. Je hebt veel verschillende mogelijkheden om je muziek af te spelen. Denk aan Spotify, Apple Music of een van de ruim 100.000 radiostations. Zo geniet jij op de beste wijze van muziek.

Sonos Trueplay

Voor dit plezier heeft Sonos Trueplay ontwikkeld. Maak gebruik van een iPhone of iPad en de instellingen worden automatisch aangepast. Met deze functie wordt de akoestiek in de kamer waar de muziek wordt afgespeeld opgemeten en vervolgens voorzien van de beste instellingen voor die ruimte.

Specificaties

Specificaties Sonos Boost

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
Boost
Kleur
Wit
Afmetingen (B x H x D)
33 x 115 x 115 mm
HDMI-ingangen
Geen
HDMI-uitgangen
Geen
USB
Geen
AUX
Nee
Optische ingang
Nee
Ethernet-aansluiting
Ja
Wifi
Ja
Bluetooth
Nee
NFC
Nee
AirPlay
Nee
Muziekservices
Spotify, Deezer
Awards
What Hi-Fi

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sonos Boost

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.