Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van luidsprekers's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

De Sonos One SL - White is een vochtbestendige en compacte speaker. Dit model verschilt ten opzichte van de Sonos One omdat er geen stembediening ingebouwd is. De geluidskwaliteit is van een hoog niveau, zeker in verhouding tot en compacte ontwerp. Je kunt een stereopaar vormen door de Sonos One SL te combineren met een andere One SL of One. Of je voegt ze toe als surroundspeakers aan je Sonos Beam, Playbase of Playbar. Het is allemaal eenvoudig te realiseren met de gebruikersvriendelijke Sonos app. Muziek afspelen doe je via wifi. Apple AirPlay 2 is ook beschikbaar.

Compact ontwerp

Twee klasse D versterkers leveren een heerlijke weergave van jouw muziek. Gebruik Spotify, Tidal, TuneIn of speel muziek af uit je eigen digitale collectie. Met Trueplay op de iPhone of iPad laat je Sonos de akoestiek in je kamer opmeten, zodat het geluid nog beter gaat klinken. Voor de beste geluidsweergave plaats je twee Sonos One (SL) speakers in de stereomodus. Ze zijn ook bruikbaar als suroundspeaker bij de Playbar, Playbase en Beam.

Simpel installeren

Binnen een aantal minuten heb je jouw Sonos speaker geïnstalleerd. Doe de stekker in het stopcontact, open de Sonos app op je smartphone en volg de instructies. De muziek bedien je eenvoudig vanuit de app. Het geluid van je iPhone of IPad stuur je ook eenvoudig draadloos naar de speaker door AirPlay 2 te gebruiken.

Zonder stembediening

Zoals vermeld zitten er geen microfoons in de Sonos One SL (SpeechLess). Wil je desondanks Google Assistant gebruiken bij je Sonos setup, dan heb je bijvoorbeeld een Sonos One of Beam nodig. Deze apparaten ondersteunen wel stembediening.

Specificaties

Specificaties Sonos One SL - White

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
ONESLEU1
Kleur
Wit
Afmetingen (B x H x D)
120 x 161 x 120 mm
Uitbreidbaar naar 5.1
Ja
Uitbreidbaar naar stereo
Ja
Wifi
Ja
Bluetooth
Nee
AirPlay
Ja
Energielabel
-
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sonos One SL - White

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.