Sonos

Stream muziek naar één of meerdere ruimtes met het Smart Speaker systeem van Sonos. Het aanbod van Sonos bestaat uit verschillende speakers waarmee je draadloos naar tv-geluid of muziek luistert. Draadloos verbind je verschillende componenten van het merk met elkaar, maar je speelt ook draadloos muziek af vanaf een smartphone, MP3 of vanaf een ander geschikt apparaat. Bedien het geluid met de simpele Sonos applicatie en vul het huis met een puur, meeslepend geluid.

78 producten

Naam | Prijs

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

 

Wat is Sonos?

Het Sonos Smart Speakersysteem zorgt voor geluid door het hele huis. Meerdere componenten kunnen samengevoegd worden waardoor in elke kamer andere, of in meerdere ruimtes dezelfde muziek geluisterd kan worden. Het meeslepende, pure geluid laat niet alleen muziek prachtig klinken, maar ook tv-geluid. Via de handige Sonos app kun je draadloos muziek streamen vanaf mobiele apparaten.

 

 

     

Voor het hele huis

Eenvoudige bediening en installatie

Puur geluid

Luidsprekers van het merk kunnen eenvoudig geïnstalleerd en bediend worden. Er is een applicatie beschikbaar voor Android- en iOS apparaten. Met deze app stel je alles probleemloos in en verander je in een oogwenk de instellingen. Ook kun je kiezen uit diverse muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en ruim 100.000 online radiostations. In elke kamer kun je genieten van uitstekende geluidskwaliteit, ondanks de verschillende omstandigheden. Meubilair, de vloer en de muren hebben namelijk invloed op de akoestiek in een kamer. Maar met Trueplay kan de akoestiek worden opgemeten en vervolgens worden de instellingen van de speakers automatisch aangepast. Hierdoor is geluid altijd van hoge kwaliteit. Het Sonos Speaker systeem maakt het mogelijk om in elke kamer te luisteren naar muziek. Het aanbod van het merk bestaat uit diverse luidsprekers. Zo zijn er speakers verkrijgbaar voor grotere kamers, maar ook voor minder grote kamers. Het systeem kan draadloos verbonden worden zodat je geen last hebt van kabels.

 

 

Altijd topkwaliteit met Trueplay

De functie Trueplay zorgt ervoor dat het systeem perfect wordt afgestemd voor elke woonruimte. Trueplay meet met een iPhone of iPad de omstandigheden in een kamer, zoals de meubels, vloer en muren. Daarna worden de instellingen van de luidspreker automatisch aangepast dat zorgt voor een prachtige geluidsweergave.


Elke kamer is voorzien van een andere akoestiek, dit is afhankelijk van verschillende aspecten zoals meubels en het type vloer. Om jou altijd het beste geluid te bieden, zorgt Trueplay ervoor dat de dezelfde hoge geluidskwaliteit te horen is ongeacht de omstandigheden. Het zou zonde zijn als de kwaliteit van het geluid zou afhangen van de omgeving.

 

 

     

Luister

Detecteer

Aanpassen

In het assortiment zijn er speakers voor elke ruimte te vinden. De grotere speakers zijn geschikt voor een grote woonkamer, het kleinste model is perfect voor in de keuken of slaapkamer. Zeker omdat geluidskabels niet nodig zijn, is het vullen van een huis met muziek bijzonder eenvoudig. Nadat je de luidspreker hebt neergezet, doe je de stekker in het stopcontact, voltooi je de installatie en het genieten kan beginnen. Sonos heeft een handige applicatie ontwikkeld die je kunt gebruiken op zowel Android- als iOS mobiele apparaten. Ook is er software voor pc en Mac beschikbaar. Installatie wordt hierdoor bijzonder eenvoudig en instellingen kunnen makkelijk worden aangepast. Stream muziek vanuit een muziekdienst als Spotify of speel je eigen muziek af. Elke ruimte is voorzien van een andere akoestiek, dit komt door het verschil in interieur. Trueplay zorgt ervoor dat de instellingen van de speaker zich aanpassen aan de omgeving. Met een iPad of iPhone meet de functie de omgeving en past op basis van de resultaten de instellingen aan. Gebruikers van Sonos kunnen dus in elke kamer luisteren naar dezelfde hoge geluidskwaliteit.