Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

De Sony HT-ST5000 is een 7.1.2-kanaals soundbar met losse subwoofer. Het systeem is voorzien van Dolby Atmos waardoor je geniet van een driedimensionale Surround Sound. Door deze techniek word je volledig door geluid omgeven, het geluid komt zelfs van bovenaf. Via draadloze connectiviteit kan muziek gestreamd worden via bluetooth, wifi en NFC. LDAC maakt het mogelijk dat er geen kwaliteit verloren gaat tijdens het streamen op je Sony HT-ST5000.

Dolby Atmos

Geniet van een overweldigend bioscoopgeluid met de Sony HT-ST5000. Het geluidssysteem bestaat uit een 7.1.2-kanaals soundbar met losse subwoofer. Hoge, midden-, en lage tonen worden allen kraakhelder weergegeven. Daarnaast profiteer je van een geweldig driedimensionaal Surround Sound met behulp van de Dolby Atmos technologie. Door zelfs geluid van bovenaf te creëren begeef je je midden in de actie.

Draadloos streamen

Met de Sony HT-ST5000 ben je niet beperkt tot het luisteren naar content vanaf je televisie. Met genoeg draadloze opties stream je nu ook eenvoudig je favoriete muziek vanaf je mobiele apparaten. Deze verbind je via bluetooth, wifi en NFC aan de soundbar. NFC maakt het mogelijk dat je in één beweging verbonden bent.

LDAC

De Sony HT-ST5000 biedt een optimale draadloze luisterervaring voor je favoriete muziek dankzij de LDAC-technologie. Deze nieuwe audiotechnologie van Sony maakt het mogelijk dat zelfs bluetooth-audio afgespeeld wordt in hi-res kwaliteit. Er worden maar liefst drie keer zoveel gegevens verzonden als op conventionele apparaten.

Specificaties

Specificaties Sony HT-ST5000

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
HT-ST5000
Serie
HT-ST5000
Kleur
Zwart
Afmetingen (B x H x D)
248 x 403 x 426 mm
HDMI-ingangen
3x
HDMI-uitgangen
1x
USB
1x
Ethernet-aansluiting
Ja
Wifi
Ja
Bluetooth
Ja
Aantal kanalen
7.1.2
Energielabel
-
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Sony HT-ST5000

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.