Sony

SonyVandaag de dag mag Sony zich één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld noemen. Ook op het gebied van high-end televisies gaat dit zeker op. Met de BRAVIA-modellen heeft het bedrijf prachtige modellen op de markt gebracht. Een nieuwe Sony-tv is voorzien van de beste functies, zodat jij meer geniet. Bovendien worden veel schermen gekenmerkt door hun milieuvriendelijke karakter. 

181 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 181 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

4K Ultra HD

Een high-end televisie kan natuurlijk niet zonder de beste technologieën. Zeker met een van de modellen uit de 'Sony-tv 2018'-reeks weet je dat je deze tot je beschikking krijgt. Het beeld mag hierbij niet ontbreken. Daarom worden televisies van Sony steeds vaker uitgerust met een 4K UHD beeldresolutie. Hiermee zijn beelden scherp weer te geven. Deze zijn zelfs vier keer scherper te tonen dan mogelijk wordt gemaakt met een Full HD-beeldscherm.

Smart-tv

Daarnaast is met smart-tv oneindig veel entertainment te beleven. Sony rust zijn televisies uit met een Android besturingssysteem, waardoor het mogelijk is te internetten en apps te installeren. Eenvoudig en snel, daarmee worden deze beeldschermen gekenmerkt. Applicaties als Facebook en Netflix zijn zo te openen. Daarnaast kun je dus ook je favoriete webpagina's bezoeken. Met Smart-tv wordt jij van alle gemakken voorzien.

ClearAudio+

Niet alleen aan het beeld is gedacht door Sony. Ook het geluid van deze beeldschermen is gedacht. De televisies van Sony worden uitgerust met ClearAudio+. Deze functie kan het geluid automatisch afstemmen. Alsof dat nog niet genoeg is zijn diverse schermen uitgerust met een S-Force Front Surround-techniek. Hiermee zijn hifi-geluiden te beluisteren.