Soundskins

SoundskinsSoundskins is een relatief nieuw merk op de markt van skins voor speakers. De producten van het merk zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij TVQ/SoundStore. Samen met het TextielMuseum is Studio Truly Truly erin geslaagd 3D gebreide covers te maken, speciaal voor Sonos speakers. Het zijn prachtige skins oor je Sonos PLAY:1, Play:3, Play:5 en Playbar. Ook de Sonos SUB die naast de tv staat is te voorzien van extra bescherming en een prachtige kleur.

5 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Op maat gemaakt

De bekleding is precies op maat gemaakt voor Sonos speakers. Hierdoor zitten de skins strak om de speaker heen, maar zijn de bedieningstoetsen nog altijd te gebruiken. Door gebruik te maken van een akoestisch transparant textiel zal er geen kwaliteitsverlies optreden. Je geniet dus volop van het rijke en warme geluid waar Sonos om bekend staat. Uiteraard worden speakers met zo'n skin ook nog eens extra beschermd. Je speaker ziet er dus niet alleen stijlvol uit, hij blijft ook nog eens netjes!

Draadloos luisteren

Plaats de skin naar wens over de speaker en geniet van muziek zoals je dat altijd al deed met je Sonos-speakers. Als de speaker een Soundskins draagt, zal dit namelijk niet ten kosten gaan van de wifi connectie. Het is dus nog altijd mogelijk de speaker te bedienen met je smartphone, tablet of laptop.