Spectral

SpectralSpectral levert tv-meubels die uitblinken met verschillende eigenschappen. De belangrijkste daarvan is natuurlijk stijl, want de Spectral tv-meubels zien er allemaal prachtig uit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en aangepast aan deze tijd. Kabels werk je eenvoudig weg buiten het zicht, infraroodsignalen kunnen dwars door kleppen geleid worden en beweegbare onderdelen bewegen altijd soepel. Spectral ziet het als zijn missie om de digitale wereld te integreren in een stijlvolle woonomgeving.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Verschillende series

De Spectral meubels zijn in verschillende herkenbare series te onderscheiden. De Cocoon is een veelzijdig meubel waarin randapparatuur perfect opgeborgen kan worden. Kabels worden eenvoudig weggewerkt en aan de voorzijde bevindt zich een stofbespannen klep die geluid doorlaat van eventueel achterliggende speakers. De Ameno is een serie die eenvoudig uitgebreid kan worden met verschillende componenten. De meubels zijn bijzonder stijlvol en beschikken over alle opties die je tegenwoordig mag verwachten. De Scala serie blinkt uit met een minimalistisch design en handige opbergmogelijkheden. Zo kunnen de ingebouwde legplanken naar eigen inzicht worden geplaatst. Tot slot is er de Brick, een serie die eveneens gekenmerkt wordt door een prachtig design. Uniek bij deze serie is dat een geluidssysteem als sokkel gebruikt kan worden. Niet onbelangrijk is verder tot de verschillende meubels allemaal in meerdere kleurvarianten verkrijgbaar zijn.

Accessoires

Wie kiest voor een Spectral meubel kan eindeloos uitbreiden met handige accessoires. Zo zijn er IR-linksystemen die het infraroodsignaal door de kleppen van de meubels leiden naar randapparatuur. Ook kun je uitbreiden met speciale verlichting die een meubel nog unieker maakt, of kiezen voor een tv-beugel die je direct op het meubel kunt monteren.