Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van accessoires's of Vogel's muurbeugels's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

De Vogel's NEXT 7346 is ontworpen voor het ophangen van een OLED televisie. Dit type televisie is vaak erg dun en daarmee fragiel. Deze muurbeugel levert echter optimale veiligheid. Daarnaast kun je de tv eenvoudig in een andere positie zetten. Kabels worden netjes buiten het zicht gehouden en de Vogel's NEXT 7346 heeft een screen protection system. Dit voorkomt dat de tv tegen de muur botst. Indien de beugel geheel ingeklapt is hangt de tv op slechts 72 mm van de muur. Draaien kan tot 120 graden.

Pluspunten Vogel's NEXT 7346

  • Draaibaar design
  • Speciaal voor OLED-tv's
  • Eenvoudig te installeren
  • Veilig
  • Met kabelgeleiding

Eenvoudig te bewegen

Met deze muurbeugel kun je de tv tot 120 graden draaien. Een heel licht duwtje is genoeg om de tv te bewegen. Het screen protection system zorgt ervoor dat de televisie daarbij niet de muur raakt.

Speciaal voor OLED

Een OLED tv is doorgaans niet goedkoop. Tegelijk zijn deze televisies behoorlijk dun en daardoor wat fragiel. Met de Vogel's NEXT 7346 profiteer je van maximale veiligheid. De beugel is geschikt voor het VESA ophangsysteem waarover OLED televisies beschikken. Daardoor is de installatie eenvoudig. Natuurlijk zijn de benodigde onderdelen meegeleverd, net als een duidelijke handleiding.

Werk kabels weg

De muurbeugel heeft een strak afgewerkt design. Daarnaast is er de mogelijkheid om kabels netjes uit het zicht te houden. Daardoor oogt de ruimte achter de tv extra netjes.

Specificaties

Specificaties Vogel's NEXT 7346

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
NEXT 7346
Kleur
Zwart
Afmeting tv
40"
Energielabel
N.V.T
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Vogel's NEXT 7346

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.