Dit product is helaas niet meer leverbaar. We verwijzen je graag naar ons aanbod van accessoires's of Vogel's muurbeugels's

  • Dit product is helaas niet meer leverbaar

Omschrijving

Geniet van ultiem gemak met de Vogel's NEXT 7355. Deze muurbeugel kun je vanaf de bank laten draaien. Zo verander je eenvoudig de kijkpositie. Via de app van Vogel's kun je tot tien vooraf ingestelde kijkposities instellen. Als je de televisie ingeschakelt gaat deze vanzelf naar de door jou ingestelde positie. Schakel je het toestel uit, dan klapt de beugel weer in tot aan de muur. De Vogel's NEXT 7355 is eenvoudig te installeren. De benodigde materialen en een handleiding worden meegeleverd.

Pluspunten Vogel's NEXT 7355

  • Elektrische muurbeugel
  • Bediening met app
  • Draait vanzelf bij in- en uitschakelen tv
  • Eenvoudige installatie
  • Voor tv's van 40 tot en met 65 inch

Eenvoudig gebruik

Wil je regelmatig de kijkpositie van je tv kunnen veranderen? Met deze muurbeugel doe je het gewoon vanuit je luie stoel. Met de gratis app voor Android en iOS (Apple) bestuur je deze muurbeugel vanuit je luie stoel. Je kunt zelfs tot tien voorgeprogrammeerde kijkposities opslaan. Bij het inschakelen van de tv gaat het toestel vanzelf naar de door jou gewenste positie. Zet je de tv uit, dan klapt de beugel in en komt de tv strak tegen de muur te hangen. Natuurlijk kun je de tv ook gewoon nog handmatig verplaatsen.

Installatie

De installatie is eenvoudig te realiseren.  Een duidelijke handleiding en materialen worden uiteraard meegeleverd. Na het bevestigen aan de muur en televisie stop je de stekker in het stopcontact en kun je direct beginnen met genieten.

Specificaties

Specificaties Vogel's NEXT 7355

Voeg toe aan vergelijking
Product Code
NEXT 7355
Kleur
Zwart
Energielabel
N.V.T
Garantie
2 jaar

Reviews

Voor dit product zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Vogel's NEXT 7355

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Waardering.