Vogel's

Vogel'sAl meer dan 40 jaar staat Vogel's bekend om zijn bevestigingsoplossingen voor televisies en audio-producten voor verschillende ruimten in huis. De Vogel's muurbeugels zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer en keuken, maar zijn ook te vinden in winkelcentra, voetbalstadions, ziekenhuizen en grote luchthavens. Om een geschikte muurbeugel te vinden voor jouw televisie, moet er gekeken worden naar de inchmaat van de televisie en de VESA-norm (Video Electronics Standards Association). De diverse muurbeugels zijn voorzien van verschillende functies, zo zijn er draaibare- en kantelbare wandsteunen. Ook speakers hang je met behulp van een steun van het merk Vogel's aan de wand.

105 producten

Naam | Prijs | Levertijd

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vogel's

Al ruim veertig jaar staat Vogel's bekend om zijn bevestingsoplossingen voor verschillende apparaten, zoals televisies en luidsprekers. De muurbeugels van Vogel's zijn geschikt voor elke ruimte waar een product aan de wand moet worden bevestigd. Buiten het gebruik van bevestigingsbeugels voor in huis, zie je Vogel's terug in winkelcentra, voetbalstadions, luchthavens en restaurants.

Handig

Muurbeugels zijn een geliefd accessoire voor bij televisies en luidsprekers. Dit is niet verrassend, deze apparaten komen goed tot hun recht aan een beugel. Door een televisie aan de wand te bevestigen wordt er veel ruimte bespaard. Op het moment dat een speaker op een standaard geplaatst wordt, wordt het geluid op de juiste manier in de ruimte verspreid.

Soorten muurbeugels

Vogel's heeft diverse muurbeugels in het assortiment. Dit zijn onder andere muurbeugels die draai- en kantelbaar zijn. Doordat muurbeugels draaibaar zijn, heb je vanuit iedere hoek goed zicht op het beeldscherm. Ook hebben enkele modellen ruimte voor het plaatsen van een soundbar in de beugel.

VESA-norm

Om een geschikt model te vinden, moet er gekeken worden naar de VESA-norm van de televisie. Dit is een universele afmeting van de schroefgaten aan de achterkant van de tv. De norm bepaal je door de schroefgaten horizontaal en verticaal te meten. De schroefgaten van de muurbeugel dienen dus overeen te komen met de schroefgaten die achterop de tv te vinden zijn. Niet alleen je tv hang je op ooghoogte. Ook je multiroom audio speakers zijn aan de muur te bevestigen. In tegenstelling tot tv-muurbeugels wordt hier geen gebruik gemaakt van een VESA-norm.